Kapcsolat

Kérdések
Zöld kávé kapszula  60 kap.

Vissza a termékhez Én is kérdezek!

Kérdés
2013-09-22
Heló.Igen-igen nagyon nagyon híresztelik ezt a green coffee-t ... olvastam a komikat a gyártó oldalán, és tényleg hatásos.Ez összezavart abban hogy zsírégetőt vegyek vagy ezt a tablettát? De mivel mint írtad is, ki kell próbálni, hát megteszem.Már csak az a kérdés hogy hány milligramm hatóanyag van egy darab kapszulában.Mert ha 400mg lenne benne,
Napi ajánlott mennyiség: 2 x 1 db étkezés előtt 30 perccel, tehát naponta 800 mg-ot kellene bevinni a normál hatás elérése érdekében.Ebből mennyit kellene szedni hogy 800mg-nyi hatóanyagot vigyünk be a szervezetbe? Mert másképp nincs értelme szerintem.Ezért inkább L-Carnitine-t vennék, abból is a drágábbat,mivel több mennyiségben van benne hatóanyag.Nem akarok más oldalról is rendelni külön kapszulát 400mg-osat,mert két szállítási költséget nézve nekem nem éri meg.Eldöntöttem hogy csak is innen rendelek.Mit mondasz? :)

válasz
2018-02-05
Szia!

Ne haragudj, de rettentő nehéz értelmezni ezt a kérdést. Azért próbáljuk meg. :) Tehát: ebből 1 kapszula 400mg zöld kávé kivonatot tartalmaz. A napi ajánlott mennyiség 800mg, tehát napi 2 kapszulával kell számolnod, egy doboz (60 kapszula) pedig egy hónapra elegendő.

A karnitin nem egészen értem, hogy jön képbe: vagy ez, vagy az? Ha így gondolod, akkor a megközelítés rossz, nem lehet pusztán hatóanyagmennyiség alapján összehasonlítani két, egyébként egymástól tökéletesen eltérő hatóanyagot tartalmazó terméket. Nem ugyanaz a kettő.

A karnitin és a Dr. Herz Zöld kávé viszont kombinálható. Tekintettel az igényeidre, én a Liquid Carni-X 100.000-et ajánlom, ez tartalmazza a legkoncentráltabb formában a karnitint. Ebből egy adag menjen edzések előtt, a Zöld kávét pedig a gyártó utasítása szerint szedd. Ez így egy kíméletes, de hatékony kombináció, amennyiben az étrended és a fizikai aktivitásod is megtámogatja a zsírvesztést.
Kérdés
2013-07-06
helloka.. ez olyan állítólagos hatással van mint amit most nyomnak orrba szájaba, szóval a Green Coffe tabikat? Amitől egy hét alatt 5 kilót fogysz? Maga a feltevés is nevetséges, én a szakszerű diéta és a kemény edzés híve vagyok. De annyira sok a vélemény a pozitív zsírvesztésről, hogy úgy érzem ki kell próbálni. Véleményetek???

válasz
2013-07-06
Szia!

Mint bármilyen más zsírégető, ez a termék is hatástalan egy megfelelő étrend, vagy megfelelő étrend és edzés kombinációja nélkül. Ahogy a gyártó fogalmaz:

"Normális mennyiségű és minőségű táplálkozás mellett akár változatlan kalóriabevitellel is súlyvesztés következHET be általa."

Tehát egy megfelelő minőségű és mennyiségű tápanyagot biztosító étrendet feltételezve gyorsíthat a folyamaton. Ez így korrekt. Az aktivitással itt még nem számoltunk, ez általában egy változó faktor ebben az egyenletben. Ezért is írhatja a fenti sorokat a gyártó anélkül, hogy nagyot lódítana. Nem fogsz ettől sem 5kg-ot fogyni 1 hét alatt, de ezt a gyártó sem állítja.

Ha Te a szakszerű diéta és edzés híve vagy, akkor ez a termék a segítségedre lehet, és jó eséllyel nem fog csalódást okozni. A probléma ott szokott kezdődni, amikor az ember zabálás és punnyadás mellett keresi a Szent Grált, és a legminimálisabb erőfeszítést sem hajlandó megtenni a fogyása érdekében, azon kívül, hogy vásárol egy zsírégetőt és számtalan ígéretet vele együtt. Kizárólag egy ilyen terméktől várja a megoldást, és fenntartások nélkül az utolsó szóig mindent elhisz, amit a gyártó és a reklámok állítanak. A gond mindig ezzel van elsősorban.

Egy próbát szerintem megér, az ára kifejezetten barátságos ebben a kategóriában. Ha esetleg nem válik be, még mindig nem kerültél anyagi csődbe teljesen feleslegesen, ellenben egy újabb tapasztalattal gazdagodtál.
TOP
Close

Információ

Shop.Builder Webáruház Mobil Verzió | Asztali nézet