Insulgain (60 tab.)

 
Inner Armour Insulgain 60 tab.
Ár: 7 920 Ft
Egységár: 132,00 Ft/tab.
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

Inner Armour Insulgain

Juttas anabolikus tápanyagokat az izomsejtekbe az InsulGAIN™-nel!

Izomra fáj a fogad? Elhatároztad, hogy minden étkezést egy anabolikus fogássá alakítasz? Ennek érdekében maximalizálnod kell a tested fő anabolikus hormonját, az inzulint! Az általunk kifejlesztett InsulGAIN™ használatával ez teljesülhet!

Az igazán komoly testépítőt semmi sem befolyásolja jobban, mint az inzulin. Még az energiaháztartás és az anabolikus növekedés sem. Az inzulin egy anabolikus erőforrás, melynek ereje megegyezik a tesztoszteron és a növekedési hormon szintjével. Az inzulin elsődleges szerepe az, hogy elszállítsa a glükózt a sejtekhez a véráramból, azokban az állapotokban, amikor magas eme anyag szintje, például szénhidrátok fogyasztása vagy más ételszármazékok után. Amikor az inzulin szállítja a megnövekedett glükózmennyiséget az izomsejtekbe, akkor más tápanyagok, mint az aminosavak, nitrogén, kreatin illetve más alapvető anyagok a glükózzal együtt szállítódnak. A glükóz megnövekedett igénye, és a szállításával összehangolt más anyagok transzportja az optimális anabolikus aktivitást eredményezi. A megnövekedett glükóz-felhasználódás, ami a kifáradt sejtek által történik, felgyorsítja és elősegíti azokat az anabolikus reakciókat, amelyek növelik és újjáépítik az izomrostokat.

De mit is jelent mindez egy testépítő számára? Azt jelenti, hogy az inzulin és a vérben lévő glükóz nélkülözhetetlen az izomnövekedés és felgyógyulás szempontjából. A glükóz képviseli azt az energiát, amire a sejteknek szükségük van edzés alatt. Inzulin az, ami eljuttatja az anabolikus tápanyagokat a sejtekbe. Igen fontos egy sportoló számára, hogy az inzulin anabolikus aktivitása és a glükóz megnövelt elnyelődése a sejtekben a maximumon legyen. Ezen anyagok felhasználódása nélkül a regenerálódás nem lenne teljes. Az izmok napról-napra gyorsabban frissülnek fel és növekednek, illetve nagyobb teljesítményre lesznek képesek.

Az InsulGAIN™ használói egy újabb előnyt élvezhetnek. Főleg azok, az elszánt testépítők, akik 10000 protein kalóriát akarnak elégetni naponta. Tudjuk, milyen érzés bámulni egy sült csirkét vagy sült krumplit a 3órás ebédszünet idején. Uhh! Az étel legyen a legutolsó, ami eszedbe jut! Még mindig tele vagy az utolsó étkezéstől. De tudod annak érdekében, hogy napról-napra nőj, nagy tételben kell enned is! Tehát itt lesz az a pont, ahol az InsulGAIN™ nagy benyomást tehet az étrendedre. A vércukorszint csökkentésével és a glükóz felhasználásának növelésével nemcsak, hogy ellátod izmaid anabolikus tápanyagokkal, de egyúttal az éhségérzetét is növeled. Igen… képzeld el, mindig csak az evésre vágysz. Hívhatjuk mellékhatásnak is… de ez a hatás nagy. Ha „nehéz növekedésű” vagy, add meg a testednek, amire éhezik az InsulGAIN™ bevitelével!

Nagyon bonyolultnak fog hangzani, pedig egyszerű, Annyit kell csak tenned, hogy az InsulGAIN™-t 3-szor fogyasztod naponta étkezéskor- reggel,délben és este. Elősegíti majd a vércukorszint csökkenését és irányítja majd az anabolikus reakciót. Gondolj az ételre, mint anabolikus üzemanyagra és az InsulGAIN™-re, mint arra, ami aktiválja mindezt. Végezetül… a nagyobb izmok gyorsabban fejlődnek, ha maximalizálod az inzulint az InsulGAIN™ segítségével!

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények