Húzódzkodó, ajtótokba szerelhető

 / 4.8 30 vélemény
Spartan Húzódzkodó, ajtótokba szerelhető
Ár: 5 590 Ft
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

Húzódzkodó, ajtótokba szerelhető

Húzódzkodó rúd

  • Állítható: 65 cm - 100 cm
  • Terhelhetőség: max. 100kg
  • Tartozék: 2 db kis csésze, facsavar, tipli.

Termékleírás összecsukása »


Kérdések

Kérdés
2017-01-24
Sziasztok!
Érdekelne,hogy a két kézvédő szivacsot külön meg tudom e rendelni? 2 éve használom,és mára sajna tönkrement.

válasz
2017-01-25
Szia!

Sajnos nincs külön. Próbáld meg megnézni biciklis boltban, hogy van-e valami hasonló. Szappanos vízzel fel tudod szépen rakni, megvárod, hogy kiszáradjon és kész is.

Vevővélemények

Remek kis húzódzkodó
2015-07-19
Én nem kísérletezgettem a csak feszítéssel, egyből a kis tartócsészékkel lett felszerelve, így rendkívül masszív szerkezet lett. Könnyű volt felszerelni, a rúd fogása kényelmes. Bár csak két napja használom, de nagyon meg vagyok vele elégedve, ár/érték arányban is kiváló.
Teljesen jó.
2015-09-02
Sziasztok! Teljesen meg vagyok elégedve a termékkel. Én a biztonságosabb használat miatt a csészéket felfúrtam, ha nem edzek éppen, akkor a rudat kitekerem és nem zavar senkit. Szivacsos része kényelmes, maga az egész szerkezet masszív. Csak ajánlani tudom.
Voltak kétségeim, de, De, DE,
2016-01-02
Gondoltam jó lesz egynek így a téli időkben, nem szívesen megy ki az ember a jéghideg csövet markolgatni. A félelmeim két dolog alapozta meg, az ajtóm gipszkarton rendszerbe van beépítve így tartottam ennek a masszívságától, másfelől (nagyon olcsónak tűnt) ez most nézőpont kinek mi, minden esetre és most ezért ne öljetek meg, ez egy olyan szuper termék, hogy bátran kijelentem a kétszeresét is megérte volna. Tök mindegy milyen szerkezetbe van beépítve az ajtó, az ajtó keret masszívsága számít, mert az erő elsősorban arra hat, már ha nem végzel ilyen oldalirányú dolgokat, de ennél a megoldásnál szerintem nem is ez a cél. Már amikor kicsomagolod rájössz hogy ez nem valami vékony szarminőségű öntet, van benne anyag, nincs olyan érzésed a használata közben, hogy mikor szakad ki a tokból, vagy esel a seggedre (persze ehhez megfelelően kell rögzíteni, amit amúgy szerintem fúrás nélkül is el lehet végezni egy csavarhúzóval, meg egy kis karmunkával ;) ha nem szereled le, hanem otthagyod, valahányszor áthaladsz alatta, ösztönözni fog, hogy dolgozz vele egy kicsit. BÁTRAN ajánlom bárkinek hogy NE lehessen kifogás a ma kihagyom mert hideg van kint. Üdv
Stabil, könnyen telepíthető rúd
2016-01-02
Az eszköz határait feszegetem, de bírja a terhelést, jó minőségű! Az ajtónyílás 95 mm, ami csak 5 mm-rel marad el a maximális hossztól. Minél jobban kihúzod, annál nagyobb feszülésnek van kitéve. Továbbá 100 kg vagyok, ami a max tömeg, amit elbír. Tappanccsal nem bírta el a súlyomat, mert csúszós az ajtófélfa. Van rajta egy-csavaros, és három-csavaros felszerelési lehetőség. A 3 csavarral rögzítettem, így nagyon stabil. Az ára nagyon csábító!
Elengedhetetlen
2016-10-24
Elengedhetetlen otthoni edzéshez. Kedvező ár, könnyű felszerelés. Fúrás nélkül sajnos szerintem használhatatlan legalábbis festetlen fa ajtókeretbe. Nehéz felrakni és le is csúszik-esik, mert sajnos annyira nem lehet meghúzni hogy aztán ne lazuljon ki használat közben. Fúrással viszont bátran lehet használni szinte bármire. Én elsősorban front, back lever tanulására használom, félni nem kell, hisz a fém kupakokat 3-3 csavarral fel lehet fúrni (tartozék) így szinte lehetetlen, hogy leesik. Ajánlom mindenkinek aki otthoni edzésre kényszerül így télen. A boltnak pedig köszönöm a hihetetlen gyorsaságot! Hétvégi rendelés után a második munkanapon már át is vehettem, köszönöm! :)