HOS – Hormon Optimalizáló Szisztéma

 / 5.0
Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció

A testépítők és a nehéz atléták számára mindig is fontos volt az anabolizmust és a szexuális teljesítményt befolyásoló hormonok kézben tartása. Az anabolizmus, a sport teljesítmény fokozás tekintetében a tesztoszteron és a növekedési hormon rendelkezik közvetlen hatással. A száraz izomtömeg fenntartásához, az alacsony testzsír és a minőségi izomzat megszerzéséhez pedig feltétlenül fontos az ösztrogén és a leépítő hatású kortizol hormon szintjének alacsonyan tartása.


3 termék, 4 hormon - igazi hormonális össztűz!

A D-Test formulája egy speciális aminosavat, D-aszpartátot tartalmaz, mely kiemelkedik minden egyéb tesztoszteron szintet növelő hatóanyag közül. Az általánosan elterjedt tesztoszteron szint növelők többnyire Tribulus Terrestrisre épülnek, mely növényi hatóanyag egyetlen úton, az LH (Luteinizáló Hormon) szintjének emelésén keresztül serkenti a herék tesztoszteron termelését.

Ez a hatás – bár sokszor bizonyított – korlátozott erősségű. A herék egyrészt további LH-szint emelkedés ellenére nem tudnak több tesztoszteront termelni, egyszerű anyagcsere okok miatt. Másrészt a folyamatosan magas LH-szint idővel csökkenti a herék érzékenységét, azok mintegy „süketté” válnak az LH jelére.

A D-Test 3 úton fokozza a tesztoszteron termelést:

  • emeli a tesztoszteron termelést serkentő LH szintjét,
  • fokozza a szervezet LH érzékenységét,
  • nem hormonális úton is támogatja a herék tesztoszteron termelését.

A D-Testnek ezenkívül növekedési hormon szintet növelő hatása is van. Ne felejtsük, a növekedési hormon fokozza az izomzat felépülését, erősíti az immunrendszert, gyorsítja a sérülések utáni regenerációt is!

Az ösztrogén hatását nem kell bemutatnunk. A férfi szervezetben kis mennyiségben termelődő női nemi hormon lassíthatja az izomzat fejlődését, és sok egyéb hatása mellett csökkenti a tesztoszteron termelését. Sok anti-ösztrogén készítmény kapható, melyek képesek csökkenteni a teljes ösztrogén szintet. Az ösztrogénnek azonban hasznos, sokszor nélkülözhetetlen hatása is van. Az idegrendszer számára, az erek, a szív és a csontozat számára nélkülözhetetlen valamennyi ösztrogén jelenléte. A szexuális élet sem lehet teljes optimális ösztrogén szint nélkül, hiszen míg a nemi vágyért a tesztoszteron felel, addig a szexuális kitartásért az ösztrogén. Így az ösztrogén szintjének drámai csökkentésével sok egészségügyi kockázat mellett szexuális állóképességünket is rontjuk.

Az Estro Dim új növényi formulája anélkül csökkenti az ösztrogén káros hatásait, hogy a hormonális egyensúly felborulását, az ösztrogén pozitív hatásainak kiesését kockáztatnánk. Ezenkívül aktív hatóanyagaival elősegíti a káros ösztrogén metabolitok kiürülését, detoxikációját.

Az Estro Dim speciális formuláját a jól ismert Tribulus Terrestris legkoncentráltabb, 90%-os hatóanyag tartalmú változatával tettük ütősebbé.

Az izomvesztő folyamatok hátterében többek közt a stressz, túledzés, betegség, nem megfelelő táplálkozás miatt megemelkedő kortizol szint áll. A legerősebb anti-katabolikus, izommegőrző aminosavnak sokáig a leucint tekintettük. A bevitt leucin csekély töredéke egy még aktívabb hatóanyaggá, HMB-vé alakul szervezetünkben. A HMB éveken keresztül a legerősebb anti-katabolikus hatóanyag volt, hatását több klinikai kísérlet is igazolta. A bevitt HMB egy része azonban egy további átalakuláson megy keresztül, melynek végeredménye a HICA, mely a 21. század legerősebb izommegtartó hatóanyagává lépett elő.Egyetemi kísérletek igazolták hihetetlen erős anti-katabolikus, és száraz izomtömeg növelő hatását.

A Scitec H.O.S. egy 25 napos optimalizációs rendszer, mely segítségével megteremthető a száraz, minőségi izomtömeg építéséhez szükséges ideális hormonális és anyagcsere állapot.


Kapcsolódó cikkek
Erő, állóképesség, férfiasság növelése természetes módon? Lehetséges, sőt a rettegett leáll a hormontermelésem című drámától sem kell tartanod....
A tesztoszteron az izomnövekedésért felelős férfi nemi hormon. Egyénenként változó a szintje, akárcsak az anyagcseréé. Mint ahogy egyesek gyors anyagcserével v...
Nem kevés pozitív visszajelzést kaptunk erről a termékről ismerősi körökből, aminek végre az íze is jó. Hogy miért szeretik ennyien? Válasz lejjebb! ...
Azt a legtöbben tudják, hogy a tesztoszteron egy olyasmi anyag, ami jó, ha az ember izmosodni szeretne. Azt is sokan tudják, hogy minél több van belőle, annál j...
Még mindig vannak szürke foltok a tesztoszteron optimalizálás körül, kicsit próbáljuk oszlatni a ködöt. ...
Mikor és miért szükséges a természetes tesztoszteron fokozás? Válaszok: ...
A DAA a tesztoszteron szintézis hármas tengelyének mindhárom szintjére pozitív hatással van: fokozza mind a GnRH, az LH és a tesztoszteron termelést is, de nem ...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!