HMB Liquid (100 ml)

 
Trec Nutrition HMB Liquid 100 ml
Ár: 7 590 Ft
Egységár: 75,90 Ft/ml
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

HMB Liquid (100 ml)

A HMB Liquid-et különösen erő-, állóképességi-, erő- és gyorsasági sportolóknak, valamint fizikálisan aktív embereknek ajánlják. A HMB Liquid egy rövid láncú zsírsav, mely a testben a leucinből (egy aminosav) keletkezik. Intenzív fizikai tevékenység után és hosszan tartó stressz alatt az emberi test katabolikus folyamatokat indukál, mely elpusztítja az izomfehérjéket. A test védekező mechanizmusa, hogy reagáljon ez ellen a folyamat ellen, hidroxi-metilbutirát savat más néven HMB-t termel. Ennek a szerepe, hogy megvédje az izomfehérjéket, és stimulálja a zsírtartalékokból felszabaduló energia keletkezését. Ezzel egy időben növeli a zsírszövet lebontásának mértékét. A HMB Liquid használatát fogyasztása felgyorsítja az edzés utáni regeneráció folyamatát, növeli a testfehérjék használatát és ezáltal arra ösztönzi a szervezetet, hogy izomszövetet építsen. A HMB Liquid a leggyakrabban használatos termék a tiszta izomtömeg építésben.

AJÁNLOTT HASZNÁLAT:

A terméket a testtömeghez mérten kell bevenni, az alábbiak szerint, lehetőleg 30 perccel étkezés előtt, és közvetlenül edzés után. A tablettákat 200-300 ml vízzel ajánlott bevenni.

Ajánlott napi adag 3ml (90 csepp).

Edzés napon: alkalmazd a HMB-t: 1 ml (30 csepp) 3-szor egy nap - lehetőleg az I. adagot 30 perccel az első étkezés előtt, a II. adagot közvetlenül az edzés után, a III. adagot közvetlenül alvás előtt.

Edzés nélküli napon: 1 ml (30 csepp) 3-szor egy nap – lehetőleg minden 6 órában az étkezések között.

MEGJEGYZÉS: Ne vedd be hígítás nélkül! A kiegészítő minden adagját (30 csepp) a csepegtetővel kell kimérni és hígítani kell minimum 100ml folyadékkal (lehetőleg gyümölcslével).

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények