HMB Formula Caps (70 kap.)

 / 5.0 3 vélemény
Trec Nutrition HMB Formula Caps 70 kap.
Ár: 1 990 Ft
Egységár: 28,43 Ft/kap.
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

HMB Formula Caps (70 kapszula)

A HMB olyan kiegészítő, melyet arra terveztek, hogy erősítse a sportolók vagy fizikálisan aktív egyének fizikai tevékenységének erejét, energiáját és állóképességét. A HMB egy rövid-láncú zsírsav, mely a leucinből (egy aminosav) szintetizálódik a testben. A HMB erős anabolikus és anti-katabolikus tulajdonságokat mutat. Minden egyes intenzív edzés után vagy stressz alatt, az emberi test egy katabolikus állapotba kerül, mely pusztítja az izomfehérjét. Az emberi szervezet védekezési mechanizmusa annak érdekében, hogy bizonyos mértékig ezt megakadályozza,béta hidroxi-metilbutirátot termel (HMB). Ez megvédi az izomfehérjéket és erősíti az energiaellátást a zsírtartalékokból, így csökkentve a zsírszövetet. A HMB-t azok a sportolók használják, akik tiszta izomtömeget akarnak építeni. A HMB megfelelő fogyasztása felgyorsítja az edzés utáni regenerációt, növeli a protein felhasználási szintet és a testet izomfejlődésre ösztönzi.

AJÁNLOTT HASZNÁLAT:

A termék ajánlott napi dózisa 6 kapszula 200–300 ml folyadékkal. Edzés napon: a legjobb hatásért 2 HMB kapszulát kell bevenni reggel ébredés után, 2 kapszulát – rögtön edzés után, 2 kapszulát – alvás előtt. Edzés nélküli napon: 2 kapszula 3-szor egy nap, 6 óránként.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények

Hatásos!
2015-03-14
Ez egy kiváló termék! Nekem is hozta a várt hatást! Egy külföldi ismerősöm ajánlotta. Segítségével egy 5-6kg izmot tudtam felszedni, de mindehez elengedhetetlen egy megfelelően fehérjedús étrend!!! Csakis ajánlani tudom!