HMB Formula Caps (440 kap.)

 / 5.0 3 vélemény
Trec Nutrition HMB Formula Caps 440 kap.
Ár: 10 290 Ft
Egységár: 23,39 Ft/kap.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

HMB Formula Caps (440 kapszula)

A HMB olyan kiegészítő, melyet arra terveztek, hogy erősítse a sportolók vagy fizikálisan aktív egyének fizikai tevékenységének erejét, energiáját és állóképességét. A HMB egy rövid-láncú zsírsav, mely a leucinből (egy aminosav) szintetizálódik a testben. A HMB erős anabolikus és anti-katabolikus tulajdonságokat mutat. Minden egyes intenzív edzés után vagy stressz alatt, az emberi test egy katabolikus állapotba kerül, mely pusztítja az izomfehérjét. Az emberi szervezet védekezési mechanizmusa annak érdekében, hogy bizonyos mértékig ezt megakadályozza,béta hidroxi-metilbutirátot termel (HMB). Ez megvédi az izomfehérjéket és erősíti az energiaellátást a zsírtartalékokból, így csökkentve a zsírszövetet. A HMB-t azok a sportolók használják, akik tiszta izomtömeget akarnak építeni. A HMB megfelelő fogyasztása felgyorsítja az edzés utáni regenerációt, növeli a protein felhasználási szintet és a testet izomfejlődésre ösztönzi.

AJÁNLOTT HASZNÁLAT:

A termék ajánlott napi dózisa 6 kapszula 200–300 ml folyadékkal. Edzés napon: a legjobb hatásért 2 HMB kapszulát kell bevenni reggel ébredés után, 2 kapszulát – rögtön edzés után, 2 kapszulát – alvás előtt. Edzés nélküli napon: 2 kapszula 3-szor egy nap, 6 óránként.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2016-03-03
Szia! Ezt a terméket szeretném szedni, mellé vettem meg 500g mono kreatint, es 2,27kg iso whey zero fehérjét. Ezek együtt jók lesznek egy kis száraz izomtömeg növelésre? És hogy szedjem őket együtt? Válaszod előre is köszönöm. Máté

válasz
2018-02-05
Szia. Kiváló összeállítás.
Iso Whey Zero : reggel és edzés után 1-1 adag
kreatin: A kreatin szedése builder-módra
HMB: elosztva a nap folyamán minimum 3 grammnyi mennyiség. Ez esetben tehát 3x2 kapszula naponta, minimum.

Vevővélemények

nagyon jó
2015-06-22
Nekem nagyon bevált a termék, azért mert áló képpeségemen nagyott dobott, erőben is hozott rendesen, sajnos már elfogyott, de tervezem hogy ismételten veszek egy dobozzal, mert nekem nagyon bevált és megéri az árát teljesen, és könyen lemegy az ember torkán :)