HMB Formula Caps (180 kap.)

 / 5.0 2 vélemény
Trec Nutrition HMB Formula Caps 180 kap.
Ár: 4 850 Ft
Egységár: 26,94 Ft/kap.
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

HMB Formula Caps (150 kapszula)

A HMB olyan kiegészítő, melyet arra terveztek, hogy erősítse a sportolók vagy fizikálisan aktív egyének fizikai tevékenységének erejét, energiáját és állóképességét. A HMB egy rövid-láncú zsírsav, mely a leucinből (egy aminosav) szintetizálódik a testben. A HMB erős anabolikus és anti-katabolikus tulajdonságokat mutat. Minden egyes intenzív edzés után vagy stressz alatt, az emberi test egy katabolikus állapotba kerül, mely pusztítja az izomfehérjét. Az emberi szervezet védekezési mechanizmusa annak érdekében, hogy bizonyos mértékig ezt megakadályozza,béta hidroxi-metilbutirátot termel (HMB). Ez megvédi az izomfehérjéket és erősíti az energiaellátást a zsírtartalékokból, így csökkentve a zsírszövetet. A HMB-t azok a sportolók használják, akik tiszta izomtömeget akarnak építeni. A HMB megfelelő fogyasztása felgyorsítja az edzés utáni regenerációt, növeli a protein felhasználási szintet és a testet izomfejlődésre ösztönzi.

AJÁNLOTT HASZNÁLAT:

A termék ajánlott napi dózisa 6 kapszula 200–300 ml folyadékkal. Edzés napon: a legjobb hatásért 2 HMB kapszulát kell bevenni reggel ébredés után, 2 kapszulát – rögtön edzés után, 2 kapszulát – alvás előtt. Edzés nélküli napon: 2 kapszula 3-szor egy nap, 6 óránként.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2015-12-18
Sziasztok, azt szeretném kérdezni, hogy maga a HMB szedhető-e szünet nélkül? Illetve lehet-e valami negatív élettani hatása a hosszútávú szedésnek? Köszi a választ!

válasz
2015-12-21
Szia!

Szedhető, és nincs. Extrém nagy dózisok legfeljebb gyomorpanaszokat okozhatnak, de napi 10 grammos mennyiségnél sem igazán tapasztaltunk hasonlót.

Vevővélemények

Érezhető eredményt biztosít!
2018-10-29
Nekem be vált, csak ajánlani tudom