Mega HMB (90 kap.)

 / 4.4 17 vélemény
Scitec Nutrition Mega HMB 90 kap.
Ár: 5 405 Ft
5 690 Ft
Megtakarítás:285 Ft 5%
Egységár: 60,06 Ft/kap.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Mega HMB

900 mg béta-hidroxi béta-metilbutirát kapszulánként

A MEGA HMB majdnem kétszer annyi hatóanyagot tartalmaz, mint a HMB kapszulák. A HMB (béta-hidroxi béta-metilbutirát) az esszenciális és egyben elágazó láncú (BCAA) aminosav, a leucin metabolitja és az emberi testben is képződik, naponta körülbelül 0.2-0.4 gramm. A kutatásokban általában napi 3 grammos adagokkal dolgoznak. A leucin maga is egyre népszerűbb hatóanyag mint egy nagyszerű aminosav a testépítők számára!

A HMB előnyei a következők: nem okoz zsír- vagy vízfelhalmozást, nem stimuláns és nincs hormonális hatása. Ez a termék sportolók számára lett kifejlesztve, és egyaránt alkalmazható szezonon kívül és versenyfelkészülés folyamán is. A HMB alkalmas hosszú távú folyamatos használatra.

Használati utasítás

Naponta 3x1 Mega HMB kapszula bevétele ajánlott étkezés közben.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2018-01-06
Sziasztok! HMB-vel ki lehet váltani az edzés előtti/közbeni BCAA-t?

válasz
2018-01-08
Szia!

Nem. A HMB-t nem is ajánlott edzés közben szedni egyáltalán. HMB-t étkezés közben kell bevenni.

Vevővélemények

Diéta támogatására
2018-02-23
Amikor először vásároltam HMB-t, akkor azt hittem, hogy csak kidobott pénz - mert nem olcsó mulatság a megfelelő mennyiségben bevinni. De nálam bevált: egy diéta közepe felé kezdtem el rendszeresen szedni, mikor éreztem, hogy kezdek erőben visszaesni. Diéta mellett az erőszintem nem esett vissza (igaz, nagy növekedést sem tapasztaltam), sokkal jobban bírtam az edzéseket és összességében is azt láttam, segített a formásodásban. A kapszula kivitelezés nekem kifejezetten tetszik, nincs bajom a lenyelhetőségével. A titka, hogy megfelelő mennyiségű vízzel kell bevenni - ami egyébként sem árt.