HMB (90 kap.)

 / 4.3 3 vélemény
Scitec Nutrition HMB 90 kap.
Ár: 3 030 Ft
3 190 Ft
Megtakarítás:160 Ft 5%
Egységár: 33,67 Ft/kap.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

HMB

500 mg béta-hidroxi béta-metilbutirát kapszulánként

A HMB, béta-hidroxi béta-metilbutirát, az esszenciális, és egyben elágazó láncú (BCAA) aminosav, a leucin származéka, és az emberi testben is képződik, naponta körülbelül 0.2-0.4 gramm. A kutatásokban általában napi 3 grammos adagokkal dolgoznak. A leucin maga is egyre népszerűbb hatóanyag, mint egy nagyszerű aminosav, a testépítők számára. A HMB előnyei a következők: nem okoz zsír- vagy vízfelhalmozást, nem stimuláns, és nincs hormonális hatása. Ez a termék sportolók számára lett kifejlesztve, és egyaránt alkalmazható szezonon kívül és versenyfelkészülés folyamán. A HMB alkalmas hosszú-távú folyamatos használatra.

Használati utasítás

Naponta 3x2 HMB kapszula bevétele ajánlott étkezés közben.

Allergén információ

Tej-, szója- és tojásfehérjét, glutént, ill. mogyorót feldolgozó üzemben készült! A termék módosíthatja egyéb gyógyszerkészítmény felszívódását és hatását!

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2017-01-14
Hello.
Pár kérdésem lenne a Hmb-vel kapcsolatban.
Azt olvastam egy cikkben , hogy edzés nélkül hatástalan. Akkor csak edzésnapokon kell szedni vagy minden nap, pihenőnapokon is?
Szintén ebben a cikkben olvastam, hogy egy idő után már szinte hatástalan, ezért felesleges hosszú távon folyamatosan szedni. Én 95kg. vagyok, 3x2gr.-ot szedek por formájában feloldva. Meddig érdemes szedni, illetve érdemes-e egy idő után emelni az adagot?
Ha kifújt, mire érdemes cserélni (a kreatint nem nagyon bírja a gyomrom)?
Köszönöm.

válasz
2018-02-05
Szia!

Pihenőnapokon is menjen ugyanaz az adag, mint edzésnapokon. 2-3 hónapnál tovább felesleges szedned, csak hozzászoksz a tutihoz, az adagot meg nem szükséges emelni. Ha elfogyott, akkor válts Beta Alanine Powder-ra!

Vevővélemények

Alap termék
2018-04-16
Napi 3 szemet szedek és nekem nagyon jól működik. Kb félévente kihagyok 1 hónapot, de amikor újra elkezdem szedni a HMB-t 2 hét után már érzem, hogy dolgozik, melyet erőnövekedésben lehet megtapasztalni. Nem ez a legütősebb termék, de rendszeres folyamatos szedés mellett szépen lépkedek felfelé súlyokkal. Mindenképp meg kell említenem, hogy MÁS gyártó por alapú terméke fogyaszthatatlan az íze miatt, melyet semmivel nem lehet elnyomni, EZ a HMB a kapszulás kivitel miatt teljesen ízetlen, vízzel könnyen lecsúszik. Ajánlom mindenkinek.