HMB Mega Caps (900 kap.)

 
Olimp Sport Nutrition HMB Mega Caps 900 kap.
Ár: 26 970 Ft
Egységár: 29,97 Ft/kap.
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

HMB MEGA CAPS

Az OLYMP HMB MEGA CAPS egy megadózisú HMB formula, mely kapszulánként 1250mg kalcium B-hidroxi-B-metilbutirátot tartalmaz! A HMB ilyen dózisa a kapcsolódó klinikai kutatások adatai szerint hatékonyan csökkenti a katabolikus folyamatokat, miközben stimulálja az anabolizmusban résztvevő enzimek aktivitását! A HMB blokkolja az aminosavak energiaként elégetését, így óvja az izomsejteket, miközben fokozzak a zsírsejtek zsírbontását!

Adagolás

Fogyassz napi 2-4 kapszulát étkezések után!

Termékleírás összecsukása »


Kérdések

Kérdés
2014-05-26
Helló!
Naponta kicsivel több,mint 9g hmb-t szedek 3 részre osztva. Eddig reggel,edzés után és lefekvés előtt szedtem,de szerintem jobb lenne,ha a reggelit inkább edzés előtt szedném be. Ez mikor legyen? Elvileg kaja közben kéne bevenni, az edzés előtt 2órával van nekem. A másik lehetőség,hogy minden edzés előtt 5 perccel dymatize super amino liquidet iszom, esetleg azzal is mehetne.
Köszönöm!

válasz
2014-05-28
Szia!

Szerintem az edzés előtti szilárd étkezésed után egy kicsivel vedd be, ez így rendben lesz. Ez a dózis és elosztás egyébként már elég szép, így kell okosan használni a HMB-t. Nem mellékesen ez egy nagyon szuper dolog az Olimp-tól, hogy kifejezetten nagy dózisokra van kihegyezve a termék. Meg is jött hozzá a kedvem. :)

Vevővélemények