BetaTor (180 kap.)

 / 5.0 1 vélemény
Body Attack BetaTor 180 kap.
Ár: 13 740 Ft
Egységár: 76,33 Ft/kap.
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

BetaTOR

Világújdonság! Megérkezett hozzánk a BetaTOR, azaz az új kapszulás HMB, melyben a hatóanyag folyékony formában található meg!

A HMB előnyös hatásait sorolni is felesleges. Aki sovány izomtömeg növelésre hajt, az így vagy úgy, de találkozott már vele. Mi imádjuk a HMB-t, mert kellő dózisban adagolva messze az egyik leghatékonyabb, izomnövelést elősegítő hatóanyagot ismerhettük meg benne. Hatása hamar érezhető, és nem olyan tünékeny, mint mondjuk egy kreatin-monohidráté. Lassabban, de biztosabban teszi a dolgát. Sokan két kreatinkúra közötti szünetben szeretik alkalmazni, de az igazi "műértők" folyamatosan használják. Egy megfelelő étrend mellett a HMB szedése látható, érezhető, és kilókban mérhető tiszta izomtömeg növekedést eredményezhet.

De miért pont a BetaTOR-t válaszd? Mivel tud többet ez, mint a hagyományos HMB termékek? Nos, a BetaTOR-ban a HMB nem por, hanem folyékony formában található meg. Ennek eredményeképpen felszívódása rendkívül gyors, biológiai hasznosulása páratlan, így a lehető leggyorsabb hatást tudod kicsiholni ebből a nagyszerű hatóanyagból.

A por és tabletta formájú HMB termékekhez képest a kapszulázott folyékony HMB sokkal gyorsabban és jobban szívódik fel a szervezetben. A hatás így szinte azonnali, és sokkal gyorsabban érezhető, mint egy hagyományos HMB esetében. A BetaTOR ráadásul a vegán sportolók számára is tartogat kellemes meglepetést, ugyanis a kapszula anyaga nem zselatin, hanem cellulóz, így az is bátran szedheti, aki tartózkodik mindenféle állati eredetű tápanyagtól.

Mielőtt megrémít az ár: ez a termék rendkívül hatékonyan szívódik fel. Egy hagyományos HMB-ből minimum dupla, de inkább tripla adagot kell betolnod, hogy ki tudd hozni belőle a maximumot. Elég egy picit matekozni, hogy rájöjj: pont ugyanott leszel így, mintha a BetaTOR segítségével kényelmesen, napi 3x2 kapszula beszedésével elérnéd ugyanazt. Hagyományos HMB esetében ez kapszulák szó szerint tucatjait jelentheti!

A BetaTOR szedése

Pihenőnapokon szedj 2-2 kapszulát reggel ébredés után, nap közben, valamint lefekvés előtt, minimum 2 deci vízzel. Edzésnapokon ugyancsak szedj 2 kapszulát reggel, valamint újabb 2-2 kapszulát edzés előtt és után. Nyugodtan kombinálhatod a szokásos tápkiegjeiddel, melyeket ezekben az időpontokban fogyasztasz.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2017-03-17
Sziasztok! Kerdesem az lenne hogy ezt revex16 vagy Grenade zsiregetovel egyutt lehet e szedni? Vagy az is jarhato ut hogy 1so honap revex aztan masodik honap Beta Tor zsiregeto nelkul 3ik honap meg Grenade? Koszonom a valaszt.

válasz
2017-03-18
Szia!

Mindkettő járható út.

Vevővélemények

Hmb a tutti!!!
2016-10-21
Rövid ideje használom ahoz, hogy egy ilyen tipusu termék megmutassa a hatását! Az viszont biztos, hogyha lesz még ilyen akció akkor veszek majd belôle!