Ca-HMB 3000 (200 gr.)

 / 4.0 1 vélemény
BioTech USA Ca-HMB 3000 200 gr.
Ár: 7 590 Ft
Egységár: 37,95 Ft/gr.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

BioTech USA HMB 1000

1 ADAGBAN:

  • 3 000 mg Ca-HMB

A HMB 3000 egy adagja 3000 mg Ca-beta-hidroxi-beta-metilbutirátot (HMB-t) tartalmaz, amely összetevőt a testépítő versenyzők már évtizedek óta használják a sportcéljaik elérésének érdekében.

A por állagnak és az ízesítés nélküli formulának köszönhetően, a termék egyszerűen adagolható és könnyen hozzákeverhető más táplálék-kiegészítőkhöz is.

A HMB 3000 az összes többi BioTech USA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan válogatott összetevőket tartalmaz.

Felhasználási javaslat:

Fogyassz naponta 2x3 g HMB 3000-et. Pihenőnapokon étkezések előtt vagy közben, edzésnapokon a második adagot közvetlenül az edzés után fogyaszd. A legoptimálisabb hatás elérése érdekében, keverd magas fehérjetartalmú táplálék-kiegészítőbe.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2017-08-21
Helló!
A véleményedet szeretném kérni.
Pár hónapja találtam rá az egyik HMB cikketekre és megtoldottam az arzenálomat ezzel az extra kiegészítővel: 200g HMB 3000.
Majd egy Mega HMB-t is vettem.
80Kg vagyok és tömegelek. Reggeli zabpelyhes fehérjébe megy 3g HMB3000, edzés előtt 3db mega HMB kapszula, edzés után 3g HMB 3000. (délután 5-kor edzek) A maximális hatás érdekében a nap folyamán dobjak még be belőle, vagy ennek elegendőnek kell lennie?

Üdv: Tibi

válasz
2017-08-22
Szia Tibi!

A legjobb, ha saját magadnak kitapasztalod, de HMB-ből minimum 6 gramm kellene naponta, hogy valóban hatásos legyen, de meg lehet próbálni 10g-vel is, ha bírja a pénztárcád.

Vevővélemények

Olcsó, működik, csak...
2017-07-15
A legolcsóbb HMB, amivel találkoztam. Működni is működik, csak... az íze elviselhetetlen, alig vártam, hogy elfogyjon. Azóta váltottam Olimp HMB-re, ami valamivel drágább, de szintén jó árú, és legalább kapszulás... másoknak is ezt javasolnám, bőven megéri az árkülönbözetet, hogy ne kelljen elviselni az ízét naponta többször ennek. Nem tudom, hogy csak az enyémből maradt ki, vagy ebben tényleg nincs adagolókanál gyárilag... Oké, van mérleg, ki tudom mérni, de ez egyrészt pontatlan (az otthoni grammos mérlegeken a 3gr az vagy 2 vagy 4 valójában a kerekítés és a pontosságuk miatt), másrészt elég kínlódós, főleg, hogy a doboz szája is jó szűk... így egy Scitec MicronTEC Creatineból megmaradt kanállal bűvészkedtem, de azzal is csak két ujj között tartva lehet kiszedni belőle. (kb fél kanál a 3gr, úgy tűnik) Nem a legolcsóbb terméke a Biotechnek, igazán beletehetnék azt a kb 1 Ft-os műanyag kanalat...