HMB 1250 XXL (120 tab.)

 
ActivLab HMB 1250 XXL 120 tab.
Ár: 4 300 Ft
Egységár: 35,83 Ft/tab.
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

HMB 1250 XXL

HMB XXL méretben

  • Nem kevesebb, mint 1250 mg HMB-Ca tablettánként
  • Meggátolja a fehérjék lebomlását
  • Támogatja az erő és izomtömeg növelését
  • Segíti a zsírszövetek lebontását
  • Erősíti az immunrendszert

A HMB (Beta-hidroxi beta-metilbutirát) egy bioaktív hatóanyag, amely az egyik legfontosabb szerepet játssza a testben. Kis mennyiségben előfordul élelmiszereinkben, és a szervezet is előállítja az L-leucin aminosavból.

A HMB sokoldalú, pozitív hatást fejt ki a testre, ezáltal válhatott a legnépszerűbb és legtöbbet használt étrend-kiegészítővé a sportolók között. Egyik viatathatatlan előnye az erős antikatabolikus hatás, vagyis, hogy gátolja a fehérjék bomlását. Ráadásul anabolikus hatásának köszönhetően segíti az izomerő és izomtömeg növelését.

A HMB erősen zsírégető hatású (azáltal, hogy a zsírtartalékokból energia felszabadítására ösztönzi a testet) fokozza a szervezet állóképességét, fitségét javítja az izomszövetek ellenállóképességét és az oxigénfelhasználás hatékonyságát. Megvédi a testet a stressztől, a tartós fizikai igénybevételtől és segít az időskori fizikai problémák kezelésében.

Minden tabletta HMB 1250 XXL 1250 mg HMB-Ca-t, illetve 1000 mg (1 gramm!) tiszta HMB-t tartalmaz. Az Activlab HMB használata javasolt aktív életet élőknek, atlétáknak és sportolóknak, illetve diétázóknak.

Felhasználási javaslat:

Edzésnapokon 1 tabletta 30 perccel edzés előtt, 1 tabletta edzés után és 1 tabletta lefekvés előtt. Pihenőnapokon 1 tabletta lefekvés előtt.

Figyelmeztetés:

Ne lépje túl a Felhasználási javaslatban javasolt napi mennyiséget! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a változatos étrendet.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2010-11-09
Hello. Nekem olyan kérdésem lenne, hogy 17 évesen ezt lehet szedni? Mert megmondom őszintén ez tetszik a legjobban, mert úgy olvasom, hogy ez tiszta izmot visz fel, és nem vizet köt meg mint a kretin. Tudom ez hülye kérdés lesz, de nem értek hozzá, hogy testosteront ugye nem tartalmaz a termék? Előre is köszönöm a választ.

válasz
2010-11-10
Igen, lehet. Természetesen nem tartalmaz semmilyen hormont vagy előhormont.

Vevővélemények