Turbo GH (120 kap.)

 / 5.0 1 vélemény
Trec Nutrition Turbo GH 120 kap.
Ár: 8 750 Ft
Egységár: 72,92 Ft/kap.
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

GH Turbo (120 tabletta)

A GH Turbo egyedülálló összetételű aminosavakat tartalmaz,melyek elősegítik a somatropin (Emberi Növekedési Hormon) serkentését, kiválasztódását. Ennek az endogén hormonnak a magas szintű fenntartása rendkívül fontos a sportolóknak és az aktív egyének számára, mely biztosítja a legjobb teljesítményt részükre. A somatropin növeli a zsírmentes testtömeg gyarapodását,csökkenti a zsírszövet tartalékait,fokozza az energiatermelést, a nemi vágyat, gyorsítja az egész test felépülését, a szervezet helyreállítását különösen a következő intenzív edzésre.

AJÁNLOTT HASZNÁLAT:

Ajánlott napi adagja 3-6 tabletta, melyet leginkább 30 perccel lefekvés előtt, kb.: 300 ml vízzel fogyasszunk.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2016-10-10
Szia! Az lenne a kérdésem hogy ezt szedhetném Jumbo Hardcore mellé megfelelő étrend-el, és pluszba ha szükséges akkor milyen aminosavat ajánlasz ezekhez? Köszönöm válaszod! Alex:)

válasz
2018-02-05
Szia. Ha aminosav akkor elsődleges talan5a BCAA + Glutamine Xpress lenne a legjobb. Emellett egy jó vitamin, pl. Builder Pak lenne ideális.

Vevővélemények

Hozta a hatást
2016-11-23
Este lefekvés előtt négy kapszula éhgyomorra, reggelre pucoltabb izomzat, viszont pár hét után látni az eredményt, rostosabb, de közben növekedett izomzat, nem sokat, mivel nem ettől nő az izomzat, de bizonyos százalékban hozzáad a növekedéshez.