GH Surge (90 kap.)

 / 4.0 25 vélemény
Scitec Nutrition GH Surge 90 kap.
Ár: 3 980 Ft
4 190 Ft
Megtakarítás:210 Ft 5%
Egységár: 44,22 Ft/kap.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

GH SURGE

Arginin, Ornitin, Lizin

Az l-arginin a nitrogén-oxid (NO) egyetlen előanyaga, de fontos előanyaga egyben a kreatinnak is. Az arginin táplálék-kiegészítés általános gyakorlat az atléták és a testépítők körében. A mi klasszikus arginin, ornitin, lizin aminosav-kombinációnk is nagy népszerűségnek örvend!

Az esszenciális aminosavak fogyasztása elengedhetetlen számunkra, mivel a test nem képes őket előállítani, és így étrendünk részeként kell bevinni őket.

Cedric McMillan, Team Scitec

Cedric McMillan
IFBB Pro, FIBO Power Pro 2013 bajnok, New York Pro 2012 bajnok
Team Scitec

Adagolási javaslat

Vegyen be naponta 3 kapszulát lefekvés előtt üres gyomorra, vízzel.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2017-04-16
Szia! Érdekelne, hogy ha úgymond kúra szerűen szedem ezt a készítményt, mennyi idő után kell, szünetet tartani vele és mennyi idő az optimális szünetelés? Köszi

válasz
2017-04-19
Szia!

2-3 hónapig szerintem nyugodtan használhatod. Utána is csak azért érdemes szünetet tartanod, hogy ne szokj hozzá túlságosan, így amikor újra beveted, akkor újult erővel fog hatni.

Vevővélemények

Teszi a dolgát :-)
2020-01-10
GABA-val együtt rendeltem kifejezetten alvásproblémára. Szerintem a kettő együtt fejtette ki a hatását: 2 szem GH Surge és az előírt 2 gr a GABA-ból vacsora után minimum 40 perccel. Edzésnap és pihenőnap pipa, frissen, kialudtan ébredtem. Annak aki szeret felpörögve edzeni, akinek hosszú munkanapja volt és annak is aki nehezen alszik el és nem sokat: csak ajánlani tudom.