GH Surge (90 kap.)

 / 4.0 24 vélemény
Scitec Nutrition GH Surge 90 kap.
Ár: 3 990 Ft
Egységár: 44,33 Ft/kap.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

GH SURGE

Arginin, Ornitin, Lizin

Az l-arginin a nitrogén-oxid (NO) egyetlen előanyaga, de fontos előanyaga egyben a kreatinnak is. Az arginin táplálék-kiegészítés általános gyakorlat az atléták és a testépítők körében. A mi klasszikus arginin, ornitin, lizin aminosav-kombinációnk is nagy népszerűségnek örvend!

Az esszenciális aminosavak fogyasztása elengedhetetlen számunkra, mivel a test nem képes őket előállítani, és így étrendünk részeként kell bevinni őket.

Cedric McMillan, Team Scitec

Cedric McMillan
IFBB Pro, FIBO Power Pro 2013 bajnok, New York Pro 2012 bajnok
Team Scitec

Adagolási javaslat

Vegyen be naponta 3 kapszulát lefekvés előtt üres gyomorra, vízzel.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2017-04-16
Szia! Érdekelne, hogy ha úgymond kúra szerűen szedem ezt a készítményt, mennyi idő után kell, szünetet tartani vele és mennyi idő az optimális szünetelés? Köszi

válasz
2017-04-19
Szia!

2-3 hónapig szerintem nyugodtan használhatod. Utána is csak azért érdemes szünetet tartanod, hogy ne szokj hozzá túlságosan, így amikor újra beveted, akkor újult erővel fog hatni.

Vevővélemények

Tesztelés alatt
2018-01-22
csak Kb. 1 hete kezdtem el szedni. Azért vettem, mert ki akartam próbálni, hogy jobban alszom-e tőle. Nem szedem az előírt adagban, hanem picit kevesebbet. A dobozon 3 kapszulát írnak. Én kettesével szedem. Szóval ha bevettem akkor nem dőlök ki azonnal. Viszont amit észrevettem, hogy mélyebben alszok tőle. Nem kelek fel, meg nem forgolódom. Ez jó! Ugyanakkor előfordult 1-2 alkalommal, hogy az ébresztő előtt mondjuk 1 órával felkeltem csak úgy és már nem igazán tudtam visszaaludni. Ezt jelenleg nem tudom hogy annak az eredménye, hogy már teljesen kialudtam magam, vagy más oka van. Lehet hogy átállok a 3 kapszulás adagra a továbbiakban.