Secretagogue Gold (30 csomag)

 / 1.0 2 vélemény
MHP Secretagogue Gold 30 csomag
Ár: 17 470 Ft
Egységár: 582,33 Ft/csomag
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Secretagogue Gold

A Secretagouge-Gold tudományos kutatások során kifejlesztett összetevők keveréke, mely rendkívül biztonságos, és a Növekedési Hormon (GH) serkentése mellett gátolja a Szomatosztatin nevű másodlagos hormon termelését, mely a GH hatásait és felszabadulását gátolná. A szomatosztatin gátlásán keresztül a Secretagouge-Gold még hatékonyabban serkenti a GH termelést.

Az öregedésnek több olyan tünete is van, melyek hátrányosan hatnak az életminőségünkre. Ilyen például a test zsírtartalmának növekedése, az izomtömeg csökkenése, az erőnlétünk és a szexuális funkcióink hanyatlása, az immunrendszer gyengülése és a bőr rugalmasságának csökkenése. A Secretagouge-Gold a természetes öregedés során bekövetkező folyamatok befolyásolásán keresztül enyhíti a fent felsorolt tüneteket.

Bár sok radikális és invazív öregedést lassító szer van forgalomban, Dr. Giampapa egészen más irányból közelítette meg a problémát. Az általa kidolgozott módszer az egyik leghatásosabb és legtermészetesebb módja az öregedési folyamat lassításának. A módszer egyaránt felhasználja az orvostudomány öregedést lassító felfedezéseit, valamint a szervezet saját fiatalító mechanizmusait.

A Secretagouge-Gold hatékony és biztonságos összetevők laboratóriumi minőségű keveréke, mely a szervezet természetes folyamatait serkenti, így növelve a keringő GH szintet. Hatása szisztémás jellegű, elsősorban serkenti az agyalapi mirigyet, gátolja a szomatosztatint, szabályozza a vércukorszintet és javítja a májfunkciót. A Dr. Giampapa által kidolgozott szisztémás hatású készítmény most elérhető a Secretagouge-Gold formájában, melytől kívül belül fiatalabbnak érezheted majd magad.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2008-05-26
A secretagogue-one már egy rövid ideig használtam.
A Gold miben más???
Köszönöm.

válasz
2008-05-26
A Gold egy kicsit átalakított, az IGF-1 termelést is (állítólag, a gyártói leírás szerint) serkentő összetevőket tartalmaz.

Vevővélemények

többet ártott mint használt
2013-06-08
Ezzel a cuccal nagyon nem stimmel valami.


Egy picivel valóban jobban aludtam tőle, de változatlan étrend és edzés mellett (grammpontos mérleggel mérem a kaját, heti 3 edzés, 3 aerob) is kb. kétharmad doboz után abba kellett hagynom, mert érezhetően elkezdtem tőle zsírosodni. Amíg a testvérénél, az One-nál sokan számoltak be zsírégető hatásról, ennél nálam pont az ellenkezője jött be.


Összefoglalva: többet ártott mint használt, a maradékot inkább kidobom. Ha kapható lesz az One, azt még kipróbálom, de a Gold eszméletlenül nem jött be.