SecretaGH (90 kap.)

 
Inner Armour SecretaGH 90 kap.
Ár: 10 210 Ft
Egységár: 113,44 Ft/kap.
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

SecretaGH™

Fokozd a GH felszabadulását a SecretaGH™ használatával!

Sok testépítő tisztában van a ténnyel, hogyha jelentős izomnyereséget akarnak elérni, akkor növekedési hormont kell bejuttatniuk a keringésükbe. Az SGH egy kitűnő anabolikus kiegészítő a tesztoszteron számára, ami létrehozza a különböző izomszintézis- mechanizmusokat, hogy növelje az anabolikus hatást és aktiválja a nagyobb izomnövekedés és kidolgozottság mértékét. Nekünk sikerült kiviteleznünk a titkos, erőteljes újítás, ami növeli a természetes növekedési hormon-termelést, ezáltal nincs szükség injekciós megoldás használatára!

A növekedési hormon stimulálja az aminosav beépítést, javítja a proteinszintézist és csökkenti a fehérje oxidálódását. Minél több aminosavat használnak fel a sejtek, annál jobb a proteinszintézis és nagyobb az izomnövekedés. A növekedési hormon elősegíti a zsír felhasználódását, a triglicerid „összeomlását”, az adipocitákban (zsírsejtek) történő oxidáció stimulálásával. Az SGH továbbá elősegíti a vér glükóz szintjének a normális értéken belül tartását. A növekedési hormon a titkos fegyvere a zsírégetés és a vázizomzat építésének!

Kutatóink keresték a megoldást, ami a növekedési hormon természetes felhasználódásához vezetne. Rábukkantak az úgynevezett „magas fokozatú összetevőkre”, amelyek részt vesznek a biológiai szintézisben és/vagy felszabadítják a növekedési hormont és az azt felszabadító hormont, amit GH-RH-nak neveznek. Ez a felfedezés a SecretaPlex™ kifejlesztéséhez vezetett, ami szabadalmazott összessége azoknak a speciális anyagoknak, amelyek elősegítik a GH-RH és a GH felszabadulását. Ezek a biológiailag aktív mikroproteinek növelik az agyalapi mirigy GH kiválasztását. A klinikai tesztek során bebizonyosodott, hogy a kísérleti alanyok GH plazma szintje 700%-kal növekedett alig 90 perc alatt. Az alapvető 12ng/ml GsH szintről nem sokkal 90ng/ml-re növekedett 90 perc után és 8 óra elteltével a plazmaszint maradt a megemelkedett 45ng/ml-es szinten. A gyakorlott atléták számára ez egy igen erőteljes haszon lehet.

Most, hogy kutatóinknak végre siekrült elbírálniuk azt a biológiai visszajelzést, ami jelentősen csökkenteni tudná a hormonszintet, kutattak megfelelő mechanizmusok után, hogy beavatkozzanak, és megelőzzék a GH-kibocsátás mellékhatásait. A bűnös a szomatosztatin, egy hormon, ami csökkenti a GH szabad kibocsátását. A kimerítő, heves kutatások után létrehozták a megfelelő mátrixot, az Adrenavol™-t. Ez a mátrix tartalmaz Alfa-GPC-t, egy előfutárt az acetilkolin, ami segít szinten tartani a szomatosztatin szintet és a Coleus forskohli (7ß-Acetoxy-8, 13- epoxi- 1a, 6ß, 9a, trihidroxi- labd- 14-en-11-1), hogy növelje, erősítse a GH-RH cAMP szintézist és az agyalapi mirigy növekedési hormon kibocsátását. A cél a természetes megemelkedett növekedési hormon szint megtartása. Az eredmény nagyobb proteinszintézis és lipidmetabolizmus (kidolgozottság). Ez egy kemény izomépítő!

SecretaGH™ egy kiváló, egymagában is használható termék, de a Test-9-Meth™-tel együtt még tovább fokozható a hatás! 1-2 hormoncsapás erejéig! Szebb kidolgozottság, izomzat és nagyobb növekedés az SGH segítségével! Még a legkiegyensúlyozottabb étrendre is jó hatással van a kiegészítés, amit a Multi-Armour™ önmagában hordoz.

Kiegyensúlyozott az étrended? Fogyasztasz mindennap gyümölcsöt és zöldséget? Száműzői ételeket, mert túl sok zsírt tartalmaznak? Igaz ez egy sportolóra? Kétséges, de íme a tények: gyakorlatilag senki sem képes minden szükséges tápanyagot a szervezetébe juttatni napról-napra. Alapjában véve a testépítők megszállottakká válnak, ha diétáról van szó. Olyan étrendet követnek, ami száműzi a szénhidrátokat a mindennapi étkezésből (zöldségek, gyümölcsök). A probléma viszont az, hogy ezek az ételek nem fedezik a nélkülözhetetlen vitaminok és ásványi anyagok jelentős részét. Hát, mi megoldottuk ezt a problémát. Csak kapj fel egy adag Multi-Armour™-t és biztos lehetsz abban, hogy a szervezeted minden vitamint és tápanyagot megkap! Semmi sem lehet ennél könnyebb és teljesebb!
Teletöltöttük a Multi-Armour™-t vitaminok, ásványi anyagok és antioxidánsok kavalkádjával. Ezek a nélkülözhetetlen tápanyagok a metabolikus folyamatok szállító részét végzik. Ezen anyagok segítenek kidolgozni és fenntartani az erőteljes fizikumod. Ne hagyd, hogy céljaid meghiúsuljanak! Mindennap egy adag Multi-Armour™ a biztos módja álmaid megvalósításának!

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények