HCA-Chitosan (100 kap.)

 / 4.4 19 vélemény
Scitec Nutrition HCA-Chitosan 100 kap.
Ár: 5 500 Ft
5 790 Ft
Megtakarítás:290 Ft 5%
Egységár: 55,00 Ft/kap.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

HCA-CHITOSAN

Hidroxi-citromsav + kitozán

A HCA (hidroxi-citromsav) a Garcinia Cambogia növényből kerül kivonásra. A Scitec Nutrition HCA kiegészítőjének HCA-tartalma 60%! Gyengébb márkák termékei ennél jelentősen kevesebbet tartalmazhatnak ebből az aktív hatóanyagból, tehát mindig ellenőrizni kell a cimkét! A HCA hozzájárulhat a testsúly, a testzsír kontrolljához és az éhségérzet csökkentéséhez. A kitozánt a kitinből állítják elő, ami egy amino-poliszacharid rost, és a kagylók héjában található. A kitozán átmegy egy folyamaton, a deacetiláción, ami az acetil-csoportok eltávolítását jelenti. Ez a folyamat fokozza az oldhatóságát.

Toldi Zsuzsanna, Team Scitec

Toldi Zsuzsanna
IFBB Pro Figure, Arnold Classic Europe 2013 Bodyfitness Abszolút Bajnok
Team Scitec

Használati utasítás

Naponta 2x2 HCA-Chitosan kapszula bevétele ajánlott 30 perccel ebéd és vacsora előtt. További étrend-kiegészítő fogyasztása a HCA-Chitosoan kapszula bevételétől időben elkülönítve javasolt (reggel vagy egyéb időpontokban).

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2018-01-04
Sziasztok az lenne a kérdésem hogy a bcaa fogyaszt e tehát van e zsírégető mechanizmusa

válasz
2018-01-05
Szia!

Nincs, ellenben segít megőrizni az izmokat, ami akkor jön jól, ha nem kajáltál rendesen, és ha fizikai munkát végzel.

Vevővélemények

Komoly fegyver a diétában!
2018-03-14
Nem lehet eleget hangsúlyozni: rendszeres használata egyáltalán nem ajánlott, VISZONT alkalmanként egy előreláthatóan masszívabb, a diétába semmilyen formában nem illeszthető (üzleti) ebéd/vacsora előtt kifejezetten javasolt megtámogatni a szervezetet és a hatás nem marad el: az anyagcsere komoly mértékben felfokozódik és a test mintegy kényszeresen szabadul meg a nem kívánt ellenségektől, még mielőtt esély lenne lerakódni, felszívódni :D Különösen ajánlott kategória, de ÉSSZEL, a szigorú diétás étkezést ezzel NEM szabad kiváltani!