Hasizom erősítő roller 2 kerekű

 / 4.5 11 vélemény
Robust Hasizom erősítő roller 2 kerekű
Ár: 2 990 Ft
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Hasizom erősítő roller

Ab-roller

Hasizomkerék

Hasizom edzése Hasizomkerék segítségével: videó.

Termékleírás összecsukása »


Kérdések

Kérdés
2016-01-21
4 sorozat kezdésnek? Egy sorozat egy ilyen oda-vissza? Csak mert kicsit brutálul hangzik ez így...

válasz
2016-01-22
Szia!

Egy "oda-vissza" az egy ismétlés. Egy sorozat meg mondjuk 8-10 "oda-vissza", vagy amennyi ugye megy eleinte. :)

Vevővélemények

király
2016-02-10
Nagyon jónak találtam a terméket, mivel nem kell külön felüléseket és lábemeléseket, különböző hasgyakorlatokat végezni. Otthon is edzhetünk vele, de magunkkal is vihetjük bárhová. Ezzel a rollerrel kiválthatjuk az összes mozgást egyszerre és nagyon odateszi magát, olyannyira, hogy az első alkalom után majd be......m, de nagyon jó, főleg ha helyesen végezzük a gyakorlatot. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
A plankolás nudli, ez király!
2016-03-06
Hasizom erősítésre és hasfeszesítésre vettem, mert a haspréseket is 15-20 kilós extra súlyokkal csinálom és már nagyon könnyűek. Ezért döntöttem e mellett. Jól is tettem, mert nagyon hatásos eszköz. Rohadt nagy izomlázam lett tőle, de látványra is sokkal tónusosabb a hasam a használatától.
Vedd meg!
2016-04-03
A has edzéséhez legalkamasabb eszköz! Vélemények alapján rendeltem meg, és mit ne mondjak, kellemesen csalódtam. Az első használatot követően 3 napig olyan szinten éreztem az izomlázat, hogy majd besz*rtam. :D Rendszeres használattal látványos az eredmény! Én mindenkinek csak ajánlani tudom, rengeteg időt megtudsz ezzel spórolni, és hatékony.