Ginger Root (100 kap.)

 / 5.0 5 vélemény
Swanson Ginger Root 100 kap.
Ár: 2 390 Ft
Egységár: 23,90 Ft/kap.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

Ginger Root - Gyömbér gyökér

A sokoldalú gyömbér

Az európai orvosok manapság egy sereg bajra ajánlják a gyömbérolajat: ilyen például az emésztési zavar, légzési nehézség, menstruációs görcsök, időeltolódás miatti zavar, torokfájás, emellett a gyömbérolaj általános immunerősítő. Melegít, ha az ember náthás, ugyanakkor enyhíti a lázat, segíti a szervezetet, hogy a kellő hőmérsékletű legyen, csökkenti az izzadást is. Mandulagyulladásnál is kitűnő gyógyszer. Segít a másnaposság leküzdésében, csökkenti a hányingert, a háborgó gyomrot megnyugtatja. Tompítja a mozgással összefüggő egyensúlyzavarokat. Serkenti az emésztőnedvek kiválasztását, így könnyebb lesz az emésztés, növeli az étvágyat. Az utazás okozta émelygést is csökkenti. Téli betegségek megelőzésére javasolható a gyömbér.

Melegítő hatása miatt felhevíti a melankólikus, hűvös, szomorú természetet. Nagyon jó memóriajavító, kiélesíti az érzékeket. Támogatja a fáradt szervezetet, segít idegkimerültség esetén. Növeli a szexuális vágyat.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2015-09-16
Hello nehezen veszek levegöt mit ajánlaná rá? illtve a teljestiményem fokoznám mint a sziv és a tűdö teljesitményét van ilyen termék?

válasz
2015-09-21
Szia!

Nincs. Kardioedzéssel kell fokoznod az állóképességedet.

Vevővélemények

Minden reggel kötelező darab!
2017-11-17
Főleg a most következő időszakban jön jól! Garantálom, hogy senkinek nem esik bántódása a tél folyamán! :-)