Gymnemax (60 kap.)

 / 4.0 1 vélemény
VitaKing Gymnemax  60 kap.
Ár: 2 290 Ft
Egységár: 38,17 Ft/kap.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

Gymnemax

A gymnema sylvestre egy gyógynövény, ami Indiában és Afrikában is őshonos. Indiában egy évezred óta használják a cukorbetegség kezelésére. Érdekesség, hogy a hindu elnevezése ennek a gyógynövénynek ("gurmar") a szó szerinti fordítása: "cukorgyilkos". Néhány cukorbetegségben szenvedő személy kezelési tervében szerepel a gymnema egyéb gyógyászati készítmény mellett természetesen. A vércukorszintre gyakorolt pozitív hatása mellett tehát nem érdemes elsiklanunk.

Viszont muszáj leszögeznünk: a cukorbetegség nem játék, mindenképpen orvos segítségével próbáljuk megoldani a problémát!

Az ajánlott fogyasztási mennyiség

Napi egy kapszulával érdemes használnunk, amit lehetőleg szénhidrátos étkezés elé időzítsünk.

Vitaking: Gymnemax

A Vitaking Gymnemax kapszula három nagyhatású gyógynövény keverékéből álló komplex készítmény. Fahéjat, gymnema sylvestre levelet, és fehér eperfa levelet tartalmaz megfelelő kombinációban.

Hogyan hatnak ezek a növények a szervezet működésére?

A fahéj amellett, hogy ételeinket kiválóan ízesíthetjük vele, az egészségre is jó hatással van.

A fahéj vizsgálatokkal is igazolt hatásai:

  • A fahéj az egészséges életmód részeként hozzájárulhat a szervezet szénhidrát/cukor egyensúlyának fenntartásához.
  • Hozzájárulhat az egészséges szénhidrát-cukor anyagcseréhez.
  • Ezek alapján elmondható, hogy elsősorban cukorbetegeknek ajánlott rendszeresen fogyasztani. Szakértők javaslata alapján legalább napi 1 grammot célszerű fogyasztani belőle.

A gymnema sylvestre-t sokan csak cukorgyilkos gyógynövényként emlegetik. Nem véletlenül terjedt el a növénnyel kapcsolatban ez az elnevezés.

A gymnema hatása a szervezetre:

  • Segíthet a súlycsökkentő programokban, mint természetes étvágycsökkentő.
  • Segít fenntartani az egészséges étvágy mértékét.
  • Elősegítheti a vér normális cukorszintjét.

A készítmény harmadik összetevője a fehér eperfa levél. Ez a nagyhatású növény nálunk még nem túl ismert, a hagyományos kínai és japán természetgyógyászat azonban évszázadok óta használja. Ez is bizonyítja hatékonyságát.

  • az eperfa levél kivonata hozzájárulhat a szervezet szénhidrát-anyagcsere egyensúlyának fenntartásához

Napi ajánlott mennyiség:

3 kapszula

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények

Kellemes ízhatás
2017-04-02
Chrome tablettát rendszeresen szedek, főleg éhgyomros edzés előtt, hogy ne szédüljek le a szobabicikliről a HIIT edzés végére. Ezt a tablettát is többnyire ilyen esetekben használtam, illetve csaló napon a nagy zabálás előtt. Azt rögtön kiemelném, hogyha étkezés előtt 30 perccel vesszük be, akkor nálam már 15 perc után kellemes, fahéjas íz jelent meg a számban. Nem éreztem, hogy az édességet kívánnám, sikeresen elnyomta a cukor utáni vágyakozást. A terméket ajánlom, habár én legtöbbször étkezés közben vittem be, egy IR-es ismerősöm rendszeresen így fogyasztja és nála nagyon hatásosan működik!