Omega-3 Kids (100 g.k.)

 / 4.6 7 vélemény
VitaKing Omega-3 Kids 100 g.k.
Ár: 2 990 Ft
Egységár: 29,90 Ft/g.k.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

Omega-3 Kids

A halolaj - antioxidáns hatásai mellett - kifejezetten jó hatással van a gyermekek fejlődésére. Jótékony tulajdonságai miatt napjainkban igen megnőtt az érdeklődés iránta.

Termékünk két éves kortól adható a gyermekeknek. Nagyon finom, eper illatú, ennek köszönhetően könnyen megszeretik a gyerekek, és szívesen fogyasztják.

Ennek a magas DHA tartalmú omega-3 készítménynek az összetevői illyen pozitív hatással vannak a gyermekek szervezetére:

Az Omega-3 KIDS termék két fő összetevője, az EPA és a DHA elsősorban az agy, az idegrendszer és a szemek, tehát a látás normál fejlődését támogatják. Ez a két tápanyag az agyban és a retinában található meg a legkoncentráltabb formában, emiatt rendkívül fontos, hogy folyamatosan pótoljuk a szervezetben. Hiánya ugyanis különböző betegségeket, vagy fejlődési rendellenességeket idézhet elő.

A DHA fontos része a szemben található retinának, és emiatt szerepet játszik a gyermekek vizuális képességének fejlődésében, illetve a normál szemfunkciók kialakításában.

A terhesség alatti megfelelő omega-3 kiegészítés segíthet az anyának és a magzatnak fenntartani a megfelelő, egészséges szellemi funkciókat. Az omega-3 zsírsav gyermekkorban segíti a kognitív és a tanulási funkciókat.

Az omega-3 zsírsav az agy egyik legfontosabb tápláléka. Segíthet az egészséges memória fenntartásában, hozzájárulhat a megfelelő szellemi erőhöz, illetve az egészséges agyi funkciók fenntartásához is. Fontos szerepe van a szellemi és kognitív funkciók megfelelő működésében.

Az Omega-3 KIDS összetevői egytől egyig a szellemi és agyi funkciókat támogatják. Ennek köszönhetően pedig segíthetik a gyermekek megfelelő mentális fejlődését.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2015-01-07
Sziasztok.

A fiam 12 éves. Jó neki a gyerek vitamin, vagy már felnőttnek valót adjunk neki ?
Mit tudnátok javasolni?
Köszönettel, Lívia.

válasz
2018-02-05
Szia!

Nyugodtan mehet neki "felnőtt" Omega 3, a gyártói ajánlás szerinti adagolással. :)

Vevővélemények

Klassz
2015-11-05
7 éves kislányomnak rendeltem, szeretjük. A kapszula mérete miatt néha-néha szétrágja inkább, de még így is fogyaszthatóbb, mint más termékek. A lényeg, hogy nem nyafog miatta, gond és erőltetés nélkül tudjuk rendszeresen szedni. Pár éve már próbálkoztunk vele, de 3-4-5 évesen még nem ment le...
Bevált
2015-11-16
A lányomnak vettem, mert extra terhelést kap a suliban az agya:) Mérete megfelelő, könynen lenyelhető, és napközben sem panaszkodik, hogy visszabüfögne a halolaj kapszula. Gyermekeknek tökéletes a mérete, más gyártók nagyobb Omega 3-as cuccait nem tudta lenyelni.