Mega Vitamin for Teens (90 tab.)

 
VitaKing Mega Vitamin for Teens 90 tab.
Ár: 2 490 Ft
Egységár: 27,67 Ft/tab.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

Mega Vitamin for Teens

Minden fronton hangoztatjuk, hogy egy sportolónak, de egy átlagembernek is, az első, azaz nulladik helyen egy multivitaminnak kell állni a fontossági listán. Ez az a kiegészítő, ami soha nem fogyhat el otthonról. Fogd fel olajként, ami a szervezeted motorját karban tartja. Olaj, kenés nélkül elromlik a motor. Nem azonnal, nem hirtelen, hanem lassan, alattomosan kopnak az alkatrészek, mígnem egyszer jön egy komolyabb hiba. Nos, a szervezet hasonlóan reagál a vitaminok hiányára is.

Ha pedig felnőtt sportolóknak, ill. átlagembereknek is a legfontosabb kiegészítőként tartjuk számon, akkor egy fejlődő, épp felnőtté váló szervezet miért lenne kivétel? Nem az, sőt, nagyobb szükségük van rá, mint bárkinek! Épp ezért az egészséges, kiegyensúlyozott táplálkozáson felül érdemes egy kamaszoknak szánt multivitamin készítménnyel is megtámogatni az egészségüket. Amennyiben a felnőtt vitaminok túlzásnak tűnnek számukra (nem azok egyébként), akkor íme a megoldás, a kifejezetten tiniknek szánt multi!

A Mega Vitamin for Teens szedése

Szedj napi 3 tablettát, étkezéssel együtt. El is lehet osztani 3 részre, de egyben is lehet fogyasztani, bő folyadékkal, és a legjobb felszívódás érdekében mindig étkezéssel együtt!

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2015-05-22
Szia! Ez rágótabletta vagy sima lenyelős vitamin?

válasz
2015-05-22
Szia!

Nem rágótabletta, le kell nyelni.

Vevővélemények