Gummy Chews Multi-Vitamin plus Vegetables (60 r.t.)

 / 4.9 12 vélemény
Pharmekal Gummy Chews Multi-Vitamin plus Vegetables 60 r.t.
Ár: 2 990 Ft
Egységár: 49,83 Ft/r.t.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Gummy Chews multivitamin

A terméket a gyermekek egészséges fejlődésének támogatására, valamint az ideg- és immunrendszerük megfelelő működésének fenntartása érdekében ajánlott szedni.

A Multivitamin-ásvány-zöldség-rost zselé drazsé kitűnő választás, hiszen manapság sajnos még a legváltozatosabb étrenddel sem lehet biztosítani a gyermek szervezete számára a megfelelő hatóanyagokat az egészséges fejlődéshez.

Kizárólag természetes alapanyagokból, friss zöldségek és gyümölcsök kivonatai és rostjai hozzáadásával készült. Nem tartalmaz mesterséges édesítőszert és színezéket sem!

Egy igazán finom, vegyes gyümölcs ízű, könnyen elrágható zselé drazsé, melyért a legkényesebb ízlésű gyermekek is rajongani fognak!

Termékjellemzők

  • Nincs benne zselatin
  • Vegetáriánusok is fogyaszthatják
  • 60 darab drazsé

Termékleírás összecsukása »


Kérdések

Kérdés
2016-09-07
Sziasztok!
Napi ? db-ot lehet bevenni 15 éves gyermeknek?

válasz
2018-02-05
Szia! Az ajánlott adagolás napi 1 szem 4-6 éves korra. 3 darabot javasolt, de őszintén szólva, 15 éves korban már egy rendes vitamin is szedhető, például a Mega Daily One Plus .

Vevővélemények

Tényleg olyan, mint egy gumicukor.
2015-07-05
5 éves a gyerek, körülbelül ez az egyetlen multivitamin amit hajlandó megenni, szóval ízre teljesen rendben van, összetevők alapján szintén nincs vele gond. Nem tudom, hogy ennek köszönhető-e, de az idei telet megúsztuk betegség nélkül, csak ajánlani tudom.