Centrum Junior (30 tab.)

 
Centrum Centrum Junior 30 tab.
Ár: 3 030 Ft
Egységár: 101,00 Ft/tab.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

Junior A-tól Z-ig®

Az ízletes mikrotápanyagok kiegészítik bármely korosztály szuperhőseinek étrendjét.

Életkorunktól függetlenül, mindannyiunknak szüksége van a létfontosságú vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek bizonyos mennyiségű napi bevitelére. Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik az egészséges étrendet. A Centrum szakértői kifejlesztették a Centrum® Junior A-tól Z-ig® rágótablettát, amely a fontos tápanyagokat egy gyermekbarát adagolási formával ötvözi.

Az ízletes mikrotápanyagok kiegészítik bármely korosztály szuperhőseinek étrendjét

  • Válogatott mikrotápanyagok gyermekek számára
  • Gyermekbarát adagolási forma
  • Étrend-kiegészítő, amely létfontosságú, kiváló minőségű mikrotápanyagokkal támogatja gyermeke étrendjét

A gyermekek mikrotápanyag-szükségletének észszerű kiegészítése

Gyermekeink a legdrágább kincseink. Ezért jólétük biztosítását a legfőbb prioritásnak kell tekintenünk, mert egy növekvő gyermek fejlődése a természet igazi csodája.

 Gyermekek buborékokat fújnak
A mikrotápanyagok (vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek) jelentős szerepet játszanak ebben a folyamatban, és létfontosságúak a gyermekek egészséges fejlődéséhez is. A D-vitamin például a gyermekek csontjainak megfelelő növekedéséhez és fejlődéséhez szükséges. A jód is hozzájárul a gyermekek megfelelő növekedéséhez, de az említett mikrotápanyagok megfelelő bevitele a fiatal szuperhősök szülei számára sem kevésbé fontos. Mivel a mikrotápanyagok nem helyettesíthetők más tápanyagokkal, ezért a szervezetnek szüksége van ezek rendszeres, táplálékkal történő bevitelére. A Centrum® Junior A-tól Z-ig® rágótablettát szakértők fejlesztették ki, a fontos mikrotápanyagokat egy gyermekbarát adagolási formával kombinálva.

Javasolt alkalmazás

Napi 1 rágótabletta gyermekeknek 4 éves kortól.
Ne lépje túl az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget!

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények