Thera Band Szalag, zöld (db)

 / 4.3 4 vélemény
Thera Band Thera Band Szalag, zöld db
Ár: 2 490 Ft
Méret:
erős
Szín:
zöld
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Thera Band Szalag

  • Sérülés utáni rehabilitáció?
  • Szükségmegoldás, nyaralás közben?
  • Más, újfajta terhelés a súlyzókhoz képest?

Akármelyik is a célod a fentiek közül, egy jó gumiszalag a háznál bizony kincset ér. A Thera Band szalag többféle kivitelben kapható, az egészen gyengétől az erősebbig. Így akár rendszeresen sportolsz, akár épp egy műtét után lábadozol harmatgyengén, mindenképpen találsz az aktuális fizikai állapotodnak megfelelő modellt!

"Barátnőmnek rendeltem, hogy legyen mivel fejleszteni az izomzatát, mivel az én súlyzóim túl nehezek a számára. Nagyon jó gyakorlatokat lehet hozzá találni az interneten. Én is kipróbáltam, de nekem túl gyenge. Nagyon vékony, de igen szívós anyagból van. Egy cseppet gumi szagú."

A Thera Band emellett súlyzós edzés mellett is hasznos lehet, mivel számos olyan súlyzós gyakorlat van, melyet össze lehet kombinálni a szalag használatával, kezdve a jó öreg fekvenyomással például!

Termékleírás összecsukása »


Kérdések

Kérdés
2016-01-13
Tisztelt Shop.builder!

Azt szeretném tudni, hogy az átmozgatáson kívüli alkalmas-e az alábbi gyakorlatra? A gyakorlat lényegében egy tárogatás, csak gumiszalaggal, ami a hátsó váll izmait erősíti. A mozgás kontrollált, nem hagyjuk, hogy a szalag visszarántsa a karunkat a kezdőpozícióba. A fogás szélessége persze egyénenként változhat. Milyen erősségű szalagot ajánlotok, ami nem szakad el olyan könnyen?

válasz
2016-01-13
Szia!

Alkalmas, de progresszív módon nem tudod növelni a terhelést, ami hátrány. Ha számodra ez nem gond, az erőszinted és a célod függvényében kell kiválasztani a megfelelő erősségűt.

Vevővélemények

2019-03-19
Az zöld(erős) jelzéstől kicsit azért többet vártam. Először akkor használtam ilyet, amikor munka ügyben utaztam el több napra és a konditermi edzés nem fért bele a napi programba. Saját testsúlyos gyakorlatok előtt bemelegítésre és utána az izolációs gyakorlatokhoz egyébként szerintem tökéletes. De azért beszerzek szerintem egy extrém erőset is.