Thera Band Szalag, kék (db)

 / 5.0 3 vélemény
Thera Band Thera Band Szalag, kék db
Ár: 3 200 Ft
Méret:
extra erős
Szín:
sötétkék
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Thera Band Szalag

  • Sérülés utáni rehabilitáció?
  • Szükségmegoldás, nyaralás közben?
  • Más, újfajta terhelés a súlyzókhoz képest?

Akármelyik is a célod a fentiek közül, egy jó gumiszalag a háznál bizony kincset ér. A Thera Band szalag többféle kivitelben kapható, az egészen gyengétől az erősebbig. Így akár rendszeresen sportolsz, akár épp egy műtét után lábadozol harmatgyengén, mindenképpen találsz az aktuális fizikai állapotodnak megfelelő modellt!

"Mivel ízületi problémáim vannak, gondoltam kipróbálom a szalagot. Azóta is rendszeresen használom. Nagyon szeretem, mert nem terheli az ízületeimet, és a súlyzót is helyettesíti. Ne gondoljátok hogy egy szalaggal való edzés nem hatásos. Mindenkinek ajánlom hogy próbálja ki. Nem csak a kar edzésére hanem a popsi, csípő, és comb formálásához is kiválóan alkalmas"

A Thera Band emellett súlyzós edzés mellett is hasznos lehet, mivel számos olyan súlyzós gyakorlat van, melyet össze lehet kombinálni a szalag használatával, kezdve a jó öreg fekvenyomással például!

Termékleírás összecsukása »


Kérdések

Kérdés
2018-06-09
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy ez a kék illetve zöld és piros szalagok mekkora ellenállást biztosítanak kilogrammban? Több helyen láttam, hogy színtől függően feltüntetik. Illetve egy olyan kérdésem lenne még, hogyha fekvőtámaszozáshoz használnám, illetve fekvenyomáshoz, akkor ez is teljesen jó vagy ezekhez a drágább, szűkebb változatok (olyanok, mint egy vékony gumiszalagok), amik jóval drágábbak lennének a jobb választás?
Előre is köszi a választ!

válasz
2018-06-11
Szia!

Nem igazán találtam róla értelmese adatot.

"Például egy 50 cm hosszúságú piros gumiszalagot 100 cm-re nyújtunk, a nyújtás százalékos aránya 100% és az ehhez szükséges erő 1,8 kg-nak felel meg."

A kék az erősebb, szóval ahhoz több erő kell.

piros - alsó tagozatúak, gyengébb erőnlétű nők, férfiak

kék - középiskolás fiúk, edzett lányok, edzett nők, férfiak

Vevővélemények

Nyaralás alatt egy kis edzéshez szuper cucc
2017-08-14
Valójában csak azért rendeltem, hogy ha elutazok és nem bírok magammal, akkor a saját súlyos edzést kiegészítse. Egy kis evezés kilincsre kötve, vagy lábra akasztva, bicepszezés szalagra állva, vállból nyomás szalaggal a szék alatt. Ezek szerintem egész jók és kicsit könnyebb a szalagot vinni, mint súlyzókat. :-D Azért lehet érezni a munkát vele. :)