Thera Band Szalag, fekete (db)

 / 3.3 7 vélemény
Thera Band Thera Band Szalag, fekete db
Ár: 2 790 Ft
Méret:
szuper erős
Szín:
fekete
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Thera Band Szalag

  • Sérülés utáni rehabilitáció?
  • Szükségmegoldás, nyaralás közben?
  • Más, újfajta terhelés a súlyzókhoz képest?

Akármelyik is a célod a fentiek közül, egy jó gumiszalag a háznál bizony kincset ér. A Thera Band szalag többféle kivitelben kapható, az egészen gyengétől az erősebbig. Így akár rendszeresen sportolsz, akár épp egy műtét után lábadozol harmatgyengén, mindenképpen találsz az aktuális fizikai állapotodnak megfelelő modellt!

"A párom használja, nem gondoltuk hogy ennyire jó. Sokféle gyakorlatot végez vele, megizzasztja és kellemesen átmozgatja az izomzatát. Nagyon jó a rugalmassága és az ellenállása. Mivel még nem régen kezdte el a használatát, kíváncsiak vagyunk a strapabírására."

A Thera Band emellett súlyzós edzés mellett is hasznos lehet, mivel számos olyan súlyzós gyakorlat van, melyet össze lehet kombinálni a szalag használatával, kezdve a jó öreg fekvenyomással például!

Termékleírás összecsukása »


Kérdések

Kérdés
2011-06-26
Egy mostanában nem túl sportos, de nagyobb izomcsoportokat saját testsúllyal könnyedén dolgoztató, 100kg körüli embernek laza munkahelyi átmozgatásra melyik erősségűt ajánljátok?

válasz
2011-06-27
Ha a saját testsúly könnyedén megy akkor a feketét... Nehéz a kérdés mert személy szerint nem próbáltam őket.

Vevővélemények

Szigorúan n?knek, de nekik is gyenge!!!
2017-04-07
Sziasztok. Először is, át kellene írni ezeket a kategóriákat, mert a super erős ez esetben nevetséges, még ha utána írjátok hogy csakis nőknek akkor is. Gyakorlatilag a super erős fekete gumiszalag, majdhogynem átlátszó és az ereje, minősége nevetséges. Bemelegítéshez sem jó szerintem csajoknak se, srácoknak meg főleg, mert nagyon gyenge. Nálam teljesen leszerepelt és ahogy elnézem pár hét és el is szakad. A dechatlonos szalag sokszorosan erősebb és minőségibb anyagból készül és nem veszel zsákbamacskát. A párom egy oriflame rendeléshez kapott egyszer egy ajándék gumiszalagot, no az sokkal erősebb volt. Sajnálom, de sokkal jobbra számítottam. Bele sem merek gondolni 4000 Ft.-ért (!) milyen lehet az arany. Nálam nulla csillag...