Thera Band Szalag, arany (db)

 / 4.0 1 vélemény
Thera Band Thera Band Szalag, arany db
Ár: 4 990 Ft
Méret:
legerősebb
Szín:
arany
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Thera Band Szalag

  • Sérülés utáni rehabilitáció?
  • Szükségmegoldás, nyaralás közben?
  • Más, újfajta terhelés a súlyzókhoz képest?

Akármelyik is a célod a fentiek közül, egy jó gumiszalag a háznál bizony kincset ér. A Thera Band szalag többféle kivitelben kapható, az egészen gyengétől az erősebbig. Így akár rendszeresen sportolsz, akár épp egy műtét után lábadozol harmatgyengén, mindenképpen találsz az aktuális fizikai állapotodnak megfelelő modellt!

"Súlyzós edzés helyettesítésére vásároltam amire majdnem tökéletes. A legtöbb edzőtermi gyakorlat kivitelezhető, de az ellenállása egy szalag esetén nem elegendő, a nagyobb izomcsoportok edzéséhez minimum 2 szalagra lenne szükség. A kisebb izomcsoportokra a kék vagy fekete tűnik jónak egyenlőre.v"

A Thera Band emellett súlyzós edzés mellett is hasznos lehet, mivel számos olyan súlyzós gyakorlat van, melyet össze lehet kombinálni a szalag használatával, kezdve a jó öreg fekvenyomással például!

Termékleírás összecsukása »


Kérdések

Kérdés
2014-01-19
Üdv.Ezt a szalagot lehet használni fekvenyomáshoz is?

válasz
2014-01-20
Szia!

Abban a mozgástartományban szerintem gond nélkül.

Vevővélemények

Elfogadható
2015-06-27
Súlyzós edzés helyettesítésére vásároltam amire majdnem tökéletes. A legtöbb edzőtermi gyakorlat kivitelezhető, de az ellenállása egy szalag esetén nem elegendő, a nagyobb izomcsoportok edzéséhez minimum 2 szalagra lenne szükség. A kisebb izomcsoportokra a kék vagy fekete tűnik jónak egyenlőre.