Gumírozott tárcsa 10 kg (10 kg)

 / 4.3 6 vélemény
Egyéb sportszer Gumírozott tárcsa 10 kg 10 kg
Ár: 10 000 Ft
Egységár: 1 000,00 Ft/kg
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Gumírozott tárcsa 10 kg

  • fém anyagból, fekete gumírozással teljesen bevonva
  • a gumírozás csökkenti a sérülésveszélyt és használat közben halkabb
  • felirat minden tárcsán
  • 31mm lyukátmérő (a 30-as rudakhoz)

Termékleírás összecsukása »


Kérdések

Kérdés
2018-04-15
Sziasztok! A cikk - mint a többi is- nagyon hasznos, köszönjük!

Természetesen a " múló" betegségekkel foglalkozik, pedig a cím alapján soksok féle betegség + sport témát lehetne még írni.Maga az oldal amúgy csúcs szuper, kiváló! Rengeteg jó és hasznos téma!
Sajnos az esetem meghaladja a sportorosi /egészség-tanácsadói szintet, elvileg klinikai eset, viszont klinikákon meg nem vesznek komolyan. Nálam ugyanis autoimmun betegség azon váll faja gyanítható, amely úgy tűnik az izmokat, izüleket támadja, építi le. Kérdésem; ezzel hogy lehet(ne) sportolni, sportban fejlődni? Jómagam mint senior úszó (40-en túl) időnként szárazföldi kiegészítő edzéseket is végzek, többek között erő-edzéseket. A magam 53-54 kg.- jával nyilván nem nagy súlyokat ( mázsákat) emelgetek, már csak azért sem mert mint említettem az autoimmun betegségem ( melyet TB vonalon kb 7 éve "vizsgálgatnak") éppen az izomrendszeremet támadja. (Az összes elképzelhető képalkotó vizsgálatok is megvoltak MR, izombiopszia, stbmelíyek kimutatják az izületek kopását és az izom szövetek enyhe degradációját. ). Semmi gyógyszert nem szedek, a sportolói weboldalakon pl itt is több hasznos tápkieget találtam és fogyasztom, pl. izületépítő / támogató cuccok, B-vitaminok, proteinek, q10 és társai szal ezekkel úgy érzem többre megyek, mint a tb vonal gyógyszerezései.

Kérdésem tehát; a rendszeres, edzés terv szerint végzett edzéseim ellenére a folyamatos gyengülés és teljesítmény csökkenés megállítására, ill. teljesítmény-javításra , de legalább szinten tartásra mit javasoltok? A fenti tápkiegeket, továbbá a tudatos táplálkozást (fehérje dús és zöldséges-gyümölcsös táplálkozás) alkalmazom, edzéseimet pihenőkkel is beiktatott szisztematikus, izomcsoportokkénti edzéstervvel végzem, valamint az úszás-edzés- tervem változatosságára is figyelek -, szóval mindezeken kívül mit tehetnék még annak érdekében hogy legalább a szinten tartás megmaradjon sport teljesítményem során ?

(Viszonyításként tavaly pl az első Balaton átúszást (5km) egész jól teljesítettem, azonban mostanában már 1000 m úszás után már teljesen kész vagyok, rövid idejű erőnléti edzéseim során órákig izomremegésem van és nagyon rossz közérzetem. Ez összefüggésben lehet azzal hogy a májfunkciók sem jók ? Glükolízis miatt esetleg? Csak mert amikor edzés előtt iszok egy kis glutamint úgy érzem jobban, tovább bírom az edzéseimet. Csak nem szeretném ezt a fogyasztást rendszeressé tenni) .Végezetül csak megjegyzem, volt már aki sportorovos hallgatóként azt mondta az esetem diploma munka is lehetne.....hiszen egy kutatással is felér. ( Állok elébe ... :) ) Ja és mégegy; a tb orvosainak amikor mondom hogy sport teljesítményem csökkenésével jól le tudom követni autoimmun betegségem rossz irányba alakulását, amint kimondom hogy sportolok, úszom nem vesznek komolyan…. Köszönöm javaslatotokat, tanácsotokat. Ha esetleg hosszó és sok a téma ( nem egyszerű az esetem tudom) ide is szívesen várok haszon tanácsokat -hozzáértőtől. buza.havas[kukac]gmail[pont]com
SwimKata

válasz
2018-05-03
Szia!

Ez egy elég összetett probléma, és sajnos mi nem tudunk javaslattal élni rá. De ezt a hozzászólást látva hátha valaki tud segítséget nyújtani.

Vevővélemények

Új szintre emelte az egykezes súlyzóimat! :)
2016-08-28
Nagyon jók! Kiegészítésképpen vettem 4 darabot a két 19,5 kg-os egykezes súlyzókhoz. Ugyanaz a fajta súly, mint az egykezes súlyzóké. Passzol. Így már jóval több kilóval csinálhatom velük az edzést. Nagyon nagy segítség, mert az egykezes súlyzókkal jobban és ízületkímélőbben tudok edzeni. A gumibevonatuk nagyon jó, nem hámlik és szerencsére egyáltalán nem voltak büdösek. Csak egy kicsit "gyári szaguk" volt egy pár napig. Maximálisan megvagyok velük elégedve.