T3 (180 kap.)

 
San Nutrition T3 180 kap.
Ár: 6 750 Ft
Egységár: 37,50 Ft/kap.
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

T3

Most új kutatás bizonyítja, hogy messzebb juthatsz, mint sok profi, ha rájössz, hogy a pajzsmirigyhormon "zsírégető" hatású ahogy a tesztoszteron és a növekedéshormon pedig izomépítő. A SAN T-3-ja új klasszis a zsírégetésben. A testépítők a T-3-mal mérhetetlenül magas pajzsmirigyhormon-szintet tarthatnak fenn... anélkül, hogy természetes termelésüket leállítanák. Ez azért van így, mert a T-3 tulajdonképpen a pajzsmirigyed arra készteti, hogy folyamatosan több pajzsmirigyhormont termeljen. A titka minden hiedelem ellenére... az anyagcsere-értéked növelése a pajzsmirigyhormon-outputod emelésének segítségével. Ez "tudományos történelemkönyvekbe" illő, hisz a T-3 tulajdonképp arra készteti a pajzsmirigyedet, hogy a felszíni, speciális pajzsmirigyhormonod körfolyamatát erősítse! Ez azt jelenti, hogy a "T-4 pajzsmirigyhormonod" és annak speciális "DNS kódja" a személyes sejtreceptorodhoz kapcsolódik, hogy T-3 alakuljon ki belőle. Kérlek, keresd e terméket és a SAN (a sportkiegészítő-ipar innovátora) egyéb élvonalbeli kiegészítőit.**

A TERMÉK KIEMELKEDŐ TULAJDONSÁGAI:

  • 99% tiszta gyógyszerfokozatú Z&E Guggulszteron**
  • Fokozza a pajzsmirigyhormon-termelést**
  • Nem állítja le a pajzsmirigyhormon természetes termelődését**
  • Növeli az anyagcserét**
  • Fokozza a proteinszintézist**
  • Fokozza a lipolízist**
  • Csökkenti a koleszterinszintet**
  • Javítja a bőr szövetszerkezetét**

Figyelmeztetés: Amennyiben terhes vagy, vagy szoptatsz, ne alkalmazd ezt a terméket. Konzultálj szakorvossal abban az esetben, ha a következő betegségek bármelyike fennáll: szívprobléma, pajzsmirigybetegség, cukorbetegség, magas vérnyomás, pszichiátriai betegség, vizelési nehézség, prosztatanagyobbodás vagy epilepszia. Tartsd szorosan lezárva, száraz helyen. Gyermekek kezébe ne kerüljön.

Javasolt használat: Háromszor-négyszer 1 kapszula naponta, evés közben. Ne szedj 5 kapszulánál többet 24 órán belül! A fokozott szinergikus zsírégető-hatás elérése érdekében a T3-mat más fogyasztószerekkel együtt is lehet alkalmazni.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2015-05-08
Helo :) az újabb termékek dobozán a napi ajánlott mennyiség egy kapszula (20 mg of 99% guggulsterone). Régebben 3-4 kapszulát irtak. Akkor ez hogy van, lehet túladagolni ezt az anyagot, ha az ember napi rendszerességgel, évekig szedi? / mivel nálatok nincs, rengeteget rendeltem az USA-ból :)

válasz
2015-05-08
Szia!

Feltételezem, változtatott a gyártó a formulán. A guggult túl lehet adagolni, és hidd el, nem kellemes dolog. Ciklikusan ajánlott szedni, máshogyan nem.

Vevővélemények