Extreme Speed Shot (20x25 ml)

 
Olimp Sport Nutrition Extreme Speed Shot 20x25 ml
Ár: 6 990 Ft
Egységár: 349,50 Ft/xml
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

EXTREME SPEED SHOT

GUARANA AMPULLA

  • Adagonként 3075 g mega dózis tiszta energia!
  • Kiváló felszívódás!
  • Szuper gyors eredmények!

FÁRADTSÁG??? - Az Olimp Extreme Speed Shot-tal ez gyakorlatilag leheteten!

Az Extreme Speed Shot egy innovatív energizáló készítmény. A szuper hatékonysága egyrészt a gondosan összeválogatott energizáló összetevőkben rejlik, másrészt az innovatív folyékony technológiának, mely maximalizálja a hatóanyagok felszívódását és ezáltal a hatékonyságát. A praktikus 25 ml-es ampullás kiszerelés biztosítja a használat során a kényelmet.

Az Extreme Speed Shot minden összetevőjét a legkörültekintőbben válogatták össze, ezzel is biztosítva az abszolút szinergiát. Az összetevők kiegészítik egymást, illetve fokozzák egymás hatását.

Különösen ajánlott azoknak, akik nem akarnak vagy nem tudnak nagyobb mennyiségű energia italt vagy kávét fogyasztani, ellenben ugyanazt a hatást szeretnék elérni.

Figyelmeztetés: Magas koffeintartalom (200 mg / adag).

Adagolás

Igyál 1 adagot (1 ampulla=25 ml) naponta edzés előtt, vagy bármely fizikai vagy szellemi megterhelés esetén. Fogyasztás előtt felrázandó, utána fogyassz vizet. Ne lépd túl az ajánlott napi egy adagot. Nem alkalmas fiatalok és gyermekek számára. Tartsd távol a gyermekektől! A terméket nem szabad terhesség alatt, szoptatás, szívpanaszok vagy magas vérnyomás esetén használni.

Termékleírás összecsukása »



Kérdések


Vevővélemények