Gutar (10x25 ml.)

 / 2.0 1 vélemény
Nutrend Gutar 10x25 ml.
Ár: 2 990 Ft
Egységár: 299,00 Ft/xml.
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Gutar

  • a természetes koffeinre épülő hatékony stimuláns
  • hosszantartó hatás (akár 6 óra) - mellékhatások nélkül.
  • praktikus kiszerelés

Energizáló termék a fáradtságérzet késleltetésére, a koncentráció fenntartására és javítására. A természetes koffein, a taurin, az L-Karnitin, az L-Arginin, a ginseng és a zöld tea kivonat, a vitaminok (B6, C) és a magnézium kölcsönösen erősítik egymás hatását a maximális szervezeti regeneráció érdekében, mely akár 6 órán át is tarthat! Nincs mellékhatása (szívritmus zavar, idegesség, gyomor vagy bélpanaszok). A termék nem tartalmaz aszpartam összetevőt!

Alkalmazás:

Fizikai/szellemi teljesítmény fokozásra. Fáradtság és feszültség leküzdésére. Koncentráció fenntartásra és fokozásra.

Javasolt használat:

30 perccel az állóképességi edzések előtt. Verseny közben, amikor elfárad: fogyassza el 1 fiola tartalmát! Nagy izomerőt igénylő edzéseken fogyassza el 1 fiola tartalmát 30 perccel az edzés előtt! Naponta 2 fiola tartalmánál többet ne fogyasszon a termékből!


Korábbi katalógus leírása:

Azonnali energizáló hatású guarana és taurin ivó-ampullás formula

A Gutar energizálókat, stimulánsokat tartalmazó folyékony, ivó-ampullás formula. Ismert, hogy a folyékony hatóanyagú formulák hasznosulnak a legjobban és leggyorsabban. Az egy adagos ampullás kiszerelés lehetővé teszi a pontos és kényelmes adagolást.

A guarana egy koffein tartalmú növényi kivonat. Dél-Amerikában szinte szinonímája az energiának. A más koffeinforrásoknál azért jobb, mert a guaranában található más anyagok lassítják a koffein felszívódását, ezért egy egyenletes, akár 6 óráig tartó energizáló hatásra lehet számítani.

A taurin egy fontos energizáló aminosav. Segíti a szív munkáját, és szabályozza a kálium és kalcium egyensúlyát a sejtekben. Segít a vércukorszint szabályozásában is.

A Gutar használatától várható előnyös hatások

  • Azonnali energizáló hatás
  • Zsírégető hatás
  • Regenerálódás fokozása
  • Koncentrálóképesség növekedése
  • Stresszoldó hatás

Adagolás

Általánosan napi 1 ampulla Gutar ajánott 30-60 perccel edzés előtt. Fokozott fizikai aktivitás esetén 2x1 ampulla fogyasztható. Stimuláló hatása miatt szedése nem javasolt közvetlenül lefekvés előtt!

Figyelem: 1 ampulla tartalma 2-3 csésze kávé koffeintartalmának felel meg, a készítmény igen erős vérnyomás növelő hatással bír!

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények

nem igazán jött be
2006-10-17
nekem nem igazán jött be, a karmitint és taurint hatásosabbnak érzem, az íze sem túl kellemes, és elég drága is.