Energon X 1000 (90 kap.)

 
ActivLab Energon X 1000 90 kap.
Ár: 2 000 Ft
Egységár: 22,22 Ft/kap.
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

Energon X 1000

ENERGIA és INSPIRÁCIÓ

A guarana, a taurin, a ginzeng és a koffein természetes erejével. E hatóanyagok azon tulajdonsága, hogy nagy mennyiségű energiát szolgáltatnak a szervezet számára már mindenki számára ismert. Ez kiegészítve magnéziummal és B6 vitaminnal garantálja az idegrendszer egészséges működését e remek termékben.

  • Serkenti az idegrendszert.
  • Fokozza az asszociatív folyamatokat, javítja a memóriát.
  • Stabilizes functioning of nervous and brain cells
  • Ellensúlyozza a stressz által okozott fiziológiai változásokat.

Az Activlab Energon X 1000 a lehető leghatékonyabb serkentő, energetizáló a szervezet számára gyógynövényekből és ásványi anyagokból. Kitűnő alternatíva egy csésze kávé helyett. Összetevői, mint a koffeinben gazdag guarana serkentő hatásúak – serkentik a légzőrendszert és a szívműködést, amely a szervezet tápanyagokkal való ellátást végzi.

A ginzeng javítja a szervezet hatékonyságát, azáltal, hogy összetevői csökkentik a szervezet fáradtságát és kimerültségét, más funkciókat serkentve, javítja a memóriát és a gondolkodási folyamatokat.

A taurin csökkenti a fáradtságérzetet és fokozza a szervezet képességét, hogy kezelje a fizikai és mentális terhelést. A magnézium javítja a koncentrációs készséget, csökkenti a kimerültség tüneteit (a hosszútávúakat is), és nyugtató, stresszoldó hatása van.

A B6 Vitamin feltétlenül szükséges az idegrendszer szabályozásához . Az Activlab Energon X 1000 ajánlott sportolóknak és mindazok számára, akiknek munkája tökéletes mentális és fizikális koncentrációt, tiszta fejet igényel.

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT:

Napi 3 x 1 kapszula vagy 1 kapszula reggeli előtt és 2 kapszula edzés, vagy mentális megterhelés előtt.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények