GlutaPure (1000 gr.)

 / 4.7 3 vélemény
Ultimate Nutrition GlutaPure 1000 gr.
Ár: 8 490 Ft
9 990 Ft
Megtakarítás:1 500 Ft 15%
Egységár: 8,49 Ft/gr.
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Glutapure

A Glutapure L-Glutamin az izomsejteknek szinte az alapja. Testünk izomzatának 70%-a víz, 20-25%-a protein (aminosav), 5%-a ásványi anyag. A 20-25% proteinnek több mint a felét (50-60%) egyetlen aminosav, az L-Glutamin teszi ki. Az emberi szervezet kemény fizikai megterhelés, stressz vagy akár betegség alatt sokkal több glutamint igényel, mint amit saját maga megtermel, ezért van szükség a glutamin pótlására. A tápanyaggal korlátozott mennyiségű glutamin vihető be. Az étrendkiegészítőként szedett glutamin nem csak a rendszeresen sportolók számára fontos. Stresszes, felgyorsult életünkben mindenki igényelné ennek a létfontosságú aminosavnak a pótlását.

Anaboliksu, energizáló, antikatabolikus hatása van, ezenkívül segíti az ATP, RNS és DNS valamint a glükóz szintézisét. Mivel az izomsejtekben visszatartja a vizet, ezért az anabolikus - azaz az építő - folyamatoknak kedvező környezetet teremt. Stimulálja a Glanda Thimust, ezáltal megnő a szervezet ellenálló képessége, erősíti az immunrendszert. A legfontosabb mégis a szervezet növekedési hormon szintjének az emelése. Kutatási eredmények szerint napi 2-5 gramm glutamin szedése mellett akár a 3-4 szeresére is nő a szervezet saját növekedési hormontermelése.

Adagolás: sportolóknak napi 3x5 gramm glutamin, elosztva edzés előtt, után és lefekvés előttre. Nem sportolók napi 1x5 gramm lefekvés előtt elfogyasztott glutaminnak sikeresen küzdhetnek a stressz káros hatásai ellen.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2010-03-16
sziasztok!
azt szeretném kérdezni, hogy én egy fogyni vágyó ember vaqyok és a diéta rendben az edzéssel sincs baj, de akarok venni egy ilyet és láttam, h írta h növekedési hormon növelő... és ezt hogy, szval csak izomban? vagy aki hajlamos a zsírt is könnyebben felszedni akkor azt is növeli 3,4szeresen??? és még azt, hogy ajánljátok diéta alá?
a választ előre is köszi

válasz
2010-11-09
Nem, a szervezet saját növekedési hormon termelését segíti elő, a növekedési hormonnak pedig izomnövelő és zsírégető hatása van. De diéta mellé nem is emiatt, hanem az izom lebomlás megelőzése miatt kiemelten fontosa glutamin. Mindenképpen javasolt ez is és a BCAA is diétában.

Vevővélemények

nagyon jó minőségű
2009-02-03
nagyon megéri az 1 kilós, nagyon jó minőségű glutamin.