L-Glutamine Xtreme 1400 (400 kap.)

 
Trec Nutrition L-Glutamine Xtreme 1400 400 kap.
Ár: 15 390 Ft
Egységár: 38,48 Ft/kap.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

L-Glutamine Extreme (400 kapszula)

A Glutamin a legfontosabb izmainkat építő aminosav. Minden egyes intenzív edzés során a test ebből a tápanyagból kb. 30-40g-ot használ fel. Az elvesztett glutamin újjáépítésére izomfehérjét kell használni, ami így izomszövetvesztést eredményez. A glutamin felelős azért, hogy megelőzze ezt a negatív folyamatot a szervezetben. Az L-Glutamine Extreme a mikronizált L-glutamin megfelelő arányban kimért kombinációja egy sokkal stabilabb és bioabszorbensebb formájával az N-acetil- L-glutaminnal (NAG). A glutamin számos formája között a NAG a legjobb és a leggyorsabban felszívódó forma. Az L-Glutamine Extreme-et a legmagasabb tisztaság és mikronizálás jellemzi, ami a szervezetben történő maximális felszívódáshoz vezet.

Felhasználási javaslat:

Ajánlott napi adag 6-9 kapszula.

Edzés napon: a legjobb eredmény eléréséért vegyél be az L-Glutamine Extreme-ből: 2 kapszulát reggel, 3-5 kapszulát rögtön edzés után, és 2 kapszulát alvás előtt.

Edzés nélküli napon: a legjobb eredményért vegyél be az L-Glutamine Extreme-ből naponta 3-szor 2-3 kapszulát 6 óránként.

Az L-Glutamine Extreme adagokat étkezések előtt kell bevenni, 300 ml vízzel vagy gyümölcslével. Azért hogy még jobb eredményt érj el az izomerő- és izomtömeg növelésben, ajánlott hogy a termék bevételekor kombináljuk azt kreatinnal és BCAA (elágazó aminosavak)-val.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények