G-Bomb 2.0 (308 gr.)

 / 4.7 27 vélemény
Scitec Nutrition G-Bomb 2.0 308 gr.
Ár: 5 990 Ft
Egységár: 19,45 Ft/gr.
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

G-BOMB 2.0

Több komponensű glutamin mátrix

  • 8 HATÓANYAG
  • TÖBBFÉLE GLUTAMIN
  • AKG
  • BIOPERINE ®
  • CUKOR- ÉS ASZPARTAM-MENTES!
  • CSÖKKENTI A KIMERÜLTSÉGET, TÁMOGATJA AZ IMMUNRENDSZERT!

Az l-glutamin – ami széles körűen ismert és népszerű mint sport táplálék-kiegészítő – a legnagyobb arányban előforduló aminosav az emberi vérben, és nagy szükség van rá az egész testben. A glutamin feltételesen esszenciálissá válhat bizonyos helyzetekben, ideértve az intenzív fizikai edzés alatti és utáni időszakot, amikor a test nem tud elegendő glutamint szintetizálni. Ez a feltételesen esszenciális aminosav biztosítható étkezési fehérje bevitelével és táplálék-kiegészítőkkel.

A G-BOMB egy több komponensű fejlett glutamin mátrix, ami különböző glutaminokat és más hatóanyagokat biztosít ebből a „családból”. A glutamin a glutamáton keresztül alfa-ketoglutaráttá konvertálódik, a test egyik energia-termelő ciklusa, a Krebs-ciklus egyik alapvető komponensévé. Formulánk közvetlenül is szolgál AKG-vel, alfa-ketoglutaráttal.

A komplex G-BOMB formula a következő előnyöket nyújtja*: hozzájárul a fáradtság és a kimerültség mérsékléséhez, hozzájárul a normál aminosav- szintézishez, hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, hozzájárul a normál vérképződéshez, hozzájárul a normál homocisztein anyagcseréhez, hozzájárul a normál pszichológiai működéshez, szerepet játszik a sejtosztódásban.

*Tudományosan bizonyított, Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) által engedélyezett állítások.

Használati utasítás

1 adag G-Bomb 2.0 italpor 300-400 ml vízben feloldva fogyasztandó, 30 perccel edzés előtt vagy az edzés alatt. amennyiben szükséges, további adag is fogyasztható a nap folyamán vagy pl. pihenést megelőzően.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2017-01-25
Szia!
2kérdésem lenne az első az hogy minden fehérjéhez rakok 5g glutamint (reggeli,edzős,esti) edzés közbe bcaaba is és az lenne a kérdésem hogy melyiket érné meg kiváltani a g bombal?
A másik pedig az lenne ha szálkásítok elönyösebb e mint a szénhidrát?(itt raknék hozzá 10g natur glutamint is)válaszaid előre is köszönöm

válasz
2018-02-05
Szia!

A szénhidrátot az edzés utáni turmixban nem igazán tudja helyettesíteni. Ha viszont eddig mondjuk 20 gramm ch ment edzés után, akkor 10 menjen ugyanennyi glutaminnal és az úgy frankó lesz. Emellett pedig az edzés közbeni adagnak érdemes beiktatni a G-Bomb 2.0-ot.

Vevővélemények

2019-05-06
Ha glutamin, akkor számomra más nem is jöhet szóba, csak a G-Bomb 2.0! Isteni íze van, mindig behűtve iszom, ráadásul nem csak edzéses napokon, hanem akkor is, amikor a szervezetem eléggé lemerült. Ha lerobbanok,megfázok,lebetegszem, akkor is érzem,hogy jól esik a szervezetemnek.