G-Bomb 2.0 (25x14 g)

 / 4.6 10 vélemény
Scitec Nutrition G-Bomb 2.0 25x14 g
Ár: 7 115 Ft
7 490 Ft
Megtakarítás:375 Ft 5%
Egységár: 284,60 Ft/xg
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

G-BOMB 2.0

Több komponensű glutamin mátrix

  • 8 HATÓANYAG
  • TÖBBFÉLE GLUTAMIN
  • AKG
  • BIOPERINE ®
  • CUKOR- ÉS ASZPARTAM-MENTES!
  • CSÖKKENTI A KIMERÜLTSÉGET, TÁMOGATJA AZ IMMUNRENDSZERT!

Az l-glutamin – ami széles körűen ismert és népszerű mint sport táplálék-kiegészítő – a legnagyobb arányban előforduló aminosav az emberi vérben, és nagy szükség van rá az egész testben. A glutamin feltételesen esszenciálissá válhat bizonyos helyzetekben, ideértve az intenzív fizikai edzés alatti és utáni időszakot, amikor a test nem tud elegendő glutamint szintetizálni. Ez a feltételesen esszenciális aminosav biztosítható étkezési fehérje bevitelével és táplálék-kiegészítőkkel.

A G-BOMB egy több komponensű fejlett glutamin mátrix, ami különböző glutaminokat és más hatóanyagokat biztosít ebből a „családból”. A glutamin a glutamáton keresztül alfa-ketoglutaráttá konvertálódik, a test egyik energia-termelő ciklusa, a Krebs-ciklus egyik alapvető komponensévé. Formulánk közvetlenül is szolgál AKG-vel, alfa-ketoglutaráttal.

A komplex G-BOMB formula a következő előnyöket nyújtja*: hozzájárul a fáradtság és a kimerültség mérsékléséhez, hozzájárul a normál aminosav- szintézishez, hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, hozzájárul a normál vérképződéshez, hozzájárul a normál homocisztein anyagcseréhez, hozzájárul a normál pszichológiai működéshez, szerepet játszik a sejtosztódásban.

*Tudományosan bizonyított, Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) által engedélyezett állítások.

Használati utasítás

1 adag G-Bomb 2.0 italpor 300-400 ml vízben feloldva fogyasztandó, 30 perccel edzés előtt vagy az edzés alatt. amennyiben szükséges, további adag is fogyasztható a nap folyamán vagy pl. pihenést megelőzően.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2014-03-12
hello! powert szedek edzés elött azzal együtt lehet alkalmazni?

válasz
2018-02-05
Szia!

Ha Pow3rd! 2.0-ára gondoltál, simán. Össze is keverheted őket.

Vevővélemények

Hihetetlen, de nagyon jó!
2018-06-07
Hihetetlen, de nagyon jó. Ice teást kaptam ajándékba a Bcaa Xxpressz mellè. Hála a Shop buildernek. Eddig ízre és hatásra is ez vált be legjobban. Fèltem a Scitec túl èdes ízei miatt, viszont fogyóban volt a Bcaa kèszletem, de minden várakozàst felül múlt ez a párosítás. Egész nap tudnám iszogatni a G-bombot. Már keresem, mikor lesz megint akcióban. Érdemes kipróbàlni