NAG (615 gr.)

 
San Nutrition NAG 615 gr.
Ár: 14 175 Ft
Egységár: 23,05 Ft/gr.
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

NAG

N-Acetyl-L-Glutamine

Mi az a NAG (N-acetyl-L-glutamin)?

Az N-Acetyl-L-Glutamin (Aceglutamite vagy NAG) külföldön gyomorfekély elleni gyógyszerként ismert, mely védőréteget képez a gyomor falán. A réteg buffer akciót fejt ki a savak ellen, és elnyomja a gyomorban termelődő, protein-emésztő enzim, a pepszin kiválasztását.

Az újabb klinikai vizsgálatok kimutatták, hogy az aceglutamid pszichológiai stimuláló szer, javítja a memóriát és a koncentrációkészséget a szenilis dementia jeleit mutató személyeknél. A kémia nyelvén az N-Acetyl-L-Glutamin a vázizomzatban található leggyakoribb aminosav acetilált változata, a glutamin. A NAG vízben szilárdabb és metabolikusan jobb hatású, mint a konvencionális glutaminok és glutamin peptidek. A NAG kulcsszerepet játszik az izomsejtek tömegének növelésében, a glikogén-tárolásban és a növekedési hormon-termelésben, ráadásul javítja a fogyasztója immunrendszerét is. A NAG kivételesen sokoldalú anyag, számtalan alkalmazása ismert, az atléták éppúgy fogyaszthatják, mint a klinikai (mesterséges) táplálásra szorulók. Az optimális dózis körülbelül napi 1-5 gramm, üres gyomorra.

A termék főbb jellemzői:

  • Serkenti a növekedési hormon termelését.
  • Növeli a glikogénraktározást.
  • Meghosszabbítja az izompumpa működését.
  • Javítja a kognitív funkciókat.
  • Stabilizálja az immunrendszert.

Javasolt használat: Fogyassz egy teáskanálnyit napjában kétszer, egyik adagot 30 perccel az edzés előtt, a másikat közvetlenül edzés után. A NAG-ot ötvözheted a SAN OXŽ, V-12 Turbo és/vagy Infusion elnevezésű termékeivel is, az erősítő hatás, és a tejsav buffer hatásának növelése érdekében.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények