Glutamine (400 gr.)

 
Pro Nutrition Glutamine 400 gr.
Ár: 4 690 Ft
Egységár: 11,72 Ft/gr.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

PRO NUTRITION GLUTAMINE 600g

A Pro Nutrition 100 %-os tisztaságú L-Glutamine az egyik legfontosabb aminosav, ugyanis az izomszövet legnagyobb része (60%-a) ebből tevődik össze. Folyamatosan pótolni kell, ellenkező esetben katabolizmus (izomleépülés) következhet be.

  • A Pro Nutrition L-Glutamine tehát nagy szerepet játszik az izomépítésben és a nagy erő kialakulásában, valamint növeli testünk természetes növekedési hormon termelését.
  • Az L-Glutamin pozitív nitrogénegyensúlyt eredményez, fenntartja az anabolikus folyamatokat, erősíti az immunrendszert.
  • Az L-Glutamin sejttérfogat-növelő, szedésével jelentős mértékben nő az izomzat mérete és teljesítőképessége.
  • Elősegíti az izomszövet gyors regenerációját, ami nélkül nem tartható fenn az anabolikus állapot, ugyanis ez határozza meg a fehérjék izomsejtbe való jutását.
  • Segít elkerülni a túledzést, csökkenti a fáradságot.
  • Az L-Glutamin sejthidratációja (sejteken belüli vízmegkötő képessége) jelentős, ezáltal az aminosavak jobban eljutnak az izomsejtekbe, amely fokozza az izomnövekedést.

Ki ne akarná, hogy szervezete úgy működjön, mint egy szivacs, és az izomsejtek folyamatosan telítődjenek aminosavakkal?

A legújabb kutatások bebizonyították, hogy az L-Glutamin adagjának növelésével egyenes arányban nő a teljesítmény. A teljesítménynövekedés napi 25-30 grammig jelentkezik, ami felett már nem mutatható ki többlet erő- és tömegnövekedés. Érdemes kipróbálni!

Felhasználási javaslat:

Keverjen 1 kiskanál (4-5 g) glutamint 2-3 dl vizbe. Napi 2-6 adag javasolt.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények