Glutamine Xplode (500 gr.)

 / 4.8 29 vélemény
Olimp Sport Nutrition Glutamine Xplode 500 gr.
Ár: 9 190 Ft
Egységár: 18,38 Ft/gr.
Íz:
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

Glutamine Xplode

4. .. 3. .. 2. .. 1. .. 0 XPLODE!

XPLODE ™ - MAXIMÁLIS HATÉKONYSÁG!

Az Xplode™ egy teljesen új innovatív termékekcsalád, ami minden elvárásodat maximálisan kielégíti! A termékek egyedülálló összetétele a legújabb kutatások és a legsikeresebb sportolók sok éves tapasztalatainak eredménye. Minden egyes Xplode™ új készítmény kizárólag a leghatékonyabb és 100% gyógyászati ​​tiszta biohasznosulású hatóanyagot tartalmaz!

Az Xplode™ termékeket a nagyon jó oldhatóság és kiváló, intenzíven gyümölcsös, aromás ízek jellemzik.

Leginnovatívabb GLUTAMINE MATRIX a piacon! Tökéletes képlet, finom ízzel! A Olimp Glutamine Xplode minőségének és hatékonyságának alapját a legújabb fiziológia, biokémia, az anyagcsere folyamatok és pótlás tudományos ismeretei, valamint a sok éves gyártási tapasztalat adja.

Az L-glutamin és a VIT-A-MIN SuperCharge összetevők kiegészítik és szinergikusan fokozzák egymás hatásait, ez azonnali teljesítménynövelést és tartós hatást eredményez.

Az L-glutamin és L-leucin optimális aránya anti-katabolikus hatású, megelőzik a szövetek lebomlását. De ez még nem minden, az L-cisztein, szelén, és a C-vitamin innovatív szuper fejlett formája (PureWay-C ®), biztosítja a magas szintű glutation szintézist, valamint a B6, B12 vitaminok, a folsav és a niacin komplex fokozza az edzés utáni izomtömeg növekedést és gyorsítja az edzés utáni regenerációt.

Az L-glutamin miért olyan fontos az izmok számára?

Az izmokban található fehérje nagyságát nitrogén egyensúly határozza meg. Az izom mennyisége függ a felhalmozódott fehérje nagyságtól. Minél magasabb a nitrogén egyensúly, annál nagyobbak és erősebbek az izmok. A glutamin alapvető nitrogénszállító és tároló. A glutamin ellátja nitrogénnel az izmokat, serkentik az anabolikus és gátolja a katabolikus folyamatokat.

Glutamin és a B6-vitamin.

A B6-vitamin részt vesz az aminosavak szállításában, így segíti a megnövekedett glutamin felszívódását és biztosítja anabolikus mechanizmusát az izomsejtekben.

GLUTAMINE XPLODE ™ - TÖBB MINT GLUTAMINE!

  • Nagy szerepet játszik az izomépítésben.
  • Növeli a természetes növekedési hormon termelését.
  • Pozitív nitrogénegyensúlyt eredményez.
  • Fenntartja az anabolikus folyamatokat.
  • Erősíti az immunrendszert.
  • Jelentős mértékben növeli az izomzat méretét és teljesítőképességét.
  • Elősegíti a gyors regenerációját.
  • Sejthidratációja jelentős.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2016-11-21
Szia!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy ezt a terméket most akkor mikor érdemes szedni?
Csak mert itt a véleményeknél azt olvastam, hogy a többség edzés előtt issza, a tetején lévő címkén viszont ezt írja: naponta egyszer, reggeli előtt vagy edzés után vagy lefekvés előtt.
Előre is köszi.
Balázs

válasz
2016-11-22
Szia!

Elsősorban edzés után érdemes. Ha nem spórolsz vele akkor mehet lefekvésnél is, és ha pláne nem spórolsz akkor edzés előtt is. De a legfontosabb edzés után.

Vevővélemények

KIfogástalan!
2015-04-08
Nem régiben vételeztem egy dobozzal, teljesen megvagyok vele elégedve, mind ízben (narancs) mind teljesítményben hozta a tőle elvárt szintet. Sikerült az edzéseknél kitolnom a fáradás küszöböt is. Csak ajánlani tudom!
Kiváló glutamin
2015-07-25
Edzések közben szoktam inni mert általában az edzésem és az azelőtti utolsó étkezésem között több óra is el szokott telni, így nem árt pótolni valamiből az energiát. Jobban bírom tőle az edzést és egy jó jéghideg vízzel feloldva kimondottan frissítően szokott hatni, főleg ebben a nagy melegben. Az ananászos ízre is nagyon finom.
Nagyon jó!
2016-08-24
Totálisan eltalált kiegészítő, iszonyat elégedett vagyok vele, annyi új erőt ad hogy az leírhatatlan, már rendelem is a következő adagot :)