Glutamine (500 gr.)

 / 3.0 2 vélemény
Nutrend Glutamine 500 gr.
Ár: 8 990 Ft
Egységár: 17,98 Ft/gr.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Glutamine

  • tiszta szabad L-glutamin forma
  • támogatja és izomrostok helyreállítását

Az emberi szervezetben leggyakrabban előforduló aminosav, az izomszöveteket is leginkább ez alkotja. Rendszeres használata védi az izomrostokat a sérülésektől, erősíti az immunrendszert és gyorsítja a szervezeti regenerációt.

Alkalmazás:

Sportolók számára izomtömeg védelmére erős fizikai edzés során. Fenntartja a pozitív nitrogén egyensúlyt. Támogatja az immunrendszert.

Felhasználás:

Edzésnapokon: a napi alapadag 5g edzés után. A másik 5g fogyasztása lefekvés előtt történjen vagy 30-60 perccel a következő edzés előtt! Szünetnapokon: Szüneteltetheti a termék szedését vagy naponta fogyaszthat 2x5 g-ot. Az utolsó adagot lefekvés előtt fogyassza!

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2013-11-26
szia!
olyan kérdésem volna,hogy tervezek egy nagyobb rendelést leadni,köztunk van már BCAA-Xpress is, s van még némi pénzem,csak nemtudom,hogy azt inkább mire volna érdemes költeni.
Erre a glutaminra, avagy inkább ebből a pénzből vegyek vitargo edzés utánra...bár van még némi maltodextrinem....
valamint edzés után mennyit érdemes a turmixba keverni a maltobol?
Köszönöm a választ!

válasz
2018-02-05
Szia!

Kérdés, hogy mi a cél. Ez a glutamin most nagyon megéri az ajándék BCAA-val, de ha pl. tömegelsz, akkor ennek kisebb a jelentősége, mint egy diéta során. Ráadásul a BCAA-Xpress elvégzi a feladatot önmagában is.
Az edzés utáni szénhidrát szerintem prioritást kell, hogy élvezzen, ha már a BCAA adott; akár diétáról, akár tömegelésről van szó, a VitarGO! a lehető legjobb megoldás az edzés utáni turmixod szénhidráttartalmának biztosítására. Én inkább ezt ajánlom, viszont ehhez semmiképpen se keverj maltodextrin-t, mert ront a VitarGO! felszívódásán, és alapvetően jobban leterheli a gyomrot. Önmagában edzés utáni gyors szénhidrátforrásnak nem megfelelő, mindenképpen fontos lenne kiegészíteni más egyszerű szénhidráttal, pl. szőlőcukorral. Az arány kb. 1:1 legyen. Viszont ha a VitarGO!-t választod, semmi szükség az említett cukrokra, ez a szénhidrát ugyanis a lehető leghatékonyabban tölti vissza a kimerült izmaid glikogénraktárait, így cukornak már nincs helye az edzés utáni turmixodban, és általánosságban az étrendedben sem.

Vevővélemények

Hát szoszo
2018-04-24
Nem rossz az összetétel kicsit drágállom is meg minőségileg se nagy kutya de egynek elment .