Glutamine-SR (300 gr.)

 / 5.0 2 vélemény
MHP Glutamine-SR 300 gr.
Ár: 8 585 Ft
Egységár: 28,62 Ft/gr.
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Glutamine-SR

Új Glutamin Technológia

A GLUTAMINE®-SR Micro-Feed technológiája a korábban elképzelhetetlen 100%-os L-Glutamin hasznosulást teszi lehetővé, maximalizálva az anabolikus / anti-katabolikus hatásokat és optimalizálva az izomnövekedést és felépülést. A GLUTAMINE®-SR-ben alkalmazott szabadalmaztatott és egyedülálló Micro-Feed technológia megvédi az L-glutamint, ahogy a gyomron áthalad, lehetővé téve, hogy 100%-ban eljusson az izomszövetekhez.

A Micro-Feed technológia emellett a biológiai rendelkezésre állást és az L-Glutamin hasznosulását is fokozza, azáltal, hogy 12 órán keresztül folyamatos, kontrollált utánpótlást biztosít.

  • Exkluzív, tartós adagolású Micro-Feed technológia
  • Többszörösével nagyobb felszívódás!
  • 12 órán keresztül táplálja az izomszöveteket!

A Probléma:

  • Az izomszövetek 60%-a glutaminból épül fel. A gyakorlatok okozta megterhelés nagyobb ütemben fogyasztja a szervezet glutamin tartalékait, mint ahogy azok újratermelődnének.

  • A hagyományos glutamin por 70%-a a gyomorban és a belekben szívódik fel, így mindössze 30%-a áll az izomszövetek rendelkezésére.

  • A szervezetbe bevitt glutamin 90%-a egy órán belül felszívódik, ezért ezután katabolikus (izomszövet leépülést okozó) állapotban maradsz.

A glutamin 70%-a soha nem jut el az izomszöveteidhez, és 90%-a egy órán belül felszívódik, így a glutamin utánpótlás alacsony dózisú és rendkívül rövid ideig tart. A végeredmény egy rendkívül alacsony szintű anabolikus állapot, ami katabolikus (izomvesztő) állapothoz vezethet, hiszen az izmok regenerálódásához szükséges utánpótlás mennyisége nagyobb, mint amit a szervezet pótolni tud.

A Megoldás:

Exkluzív, tartós adagolású Micro-Feed technológia - Többszörösével nagyobb felszívódás!

A GLUTAMINE®-SR Micro-Feed technológiája a korábban elképzelhetetlen 100%-os L-Glutamin hasznosulást teszi lehetővé, maximalizálva az anabolikus / anti-katabolikus hatásokat és optimalizálva az izomnövekedést és felépülést. A GLUTAMINE®-SR-ben alkalmazott szabadalmaztatott és egyedülálló Micro-Feed technológia megvédi az L-glutamint, ahogy a gyomron áthalad, lehetővé téve, hogy 100%-ban eljusson az izomszövetekhez.

12 órán keresztül táplálja az izomszöveteket!

A Micro-Feed technológia emellett a biológiai rendelkezésre állást és az L-Glutamin hasznosulását is fokozza, azáltal, hogy 12 órán keresztül folyamatos, kontrollált utánpótlást biztosít. A glutaminnak ez a folyamatos utánpótlása anabolikus, izomépítő állapotban tart, és meggátolja a katabolikus állapot kialakulását.

Fogyasztása: naponta 1-2 alkalommal, 1 adagolókanál (kb.6 gramm) glutamin port oldjon fel kb. 250 ml vízben. 1 doboz 1000 gramm, összesen 167 adag.


A kép csak illusztráció, az 1kg-os kiszerelést ábrázolja nem a 300 grammosat!!!!

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2019-04-25
Köszönöm még1x az információt.

Közben rápróbáltam egy kis bicepsznapra, lesz ami lesz alapon és azóta legalább mérséklődött a fájdalom - edzéshiánya volt biztos :D

Annyi munkát nem végzek a kezeimmel hogy csak a jobbra essen nagyobb teher. A kormányt például csak ballal tekerem. De egy szabadidős tevékenységet is inkább ballal csinálok mint jobbal és sajnos ez se segít... :D

A kis bicepsz napon egyébként csak a skót padban ülök és alsó csigáról húzok. Elméletileg betámaszt a pad így nem kellene a baloldalamnak elhúznia a jobbtól. Jól gondolom?

Egy súlyt 3×10 szériára osztva húzok magamhoz. Első széria mindkét oldalnak egyforma 50/50% eloszlású terhelést ad, aztán második szériára megváltozik a fogás és a terhelés kb. 65/35% arányban osztozik, végül a harmadik szériában 75/25% vagy még nagyobb különbséggel terhelődik a bal karra. Ezután még 2x emelek a súlyon és ugyanúgy 3 széria.

Ez az egész úgy van összehangolva hogy már az alsó ponton is fog a súly, meg beállításból fakadóan a fogókka súlya itt a legnagyobb, aztán ahogy húzom magamhoz félúttól felső helyzetig teles terhelés van végig. Nem rángatva, meg gyorsan visszaengedve, lágy indítással és lehetőségekhez mérten lassú behúzással, és még lassabb visszaengedéssel.

Na de ha 9mm nem gond akkor nem görcsölök vele tovább. Megtartom ezt a kis edzésnapot "pihenőnapnak", aztán lehet valamelyik felmérésnél egyszer csak egyforma karom lesz :Đ

válasz
2019-05-02
Igen, jól gondolod :) Próbálgathatsz nyugodtan különböző módszereket amúgy, méregesd mindig, hogy változott-e valami, és a végén rá fogsz jönni, hogy mi működik, és mi nem. Ez egy ilyen sport :)

Vevővélemények

Legjobb
2017-05-19
Edzés előtt és után, vagy lefekvés előtt 5 gramm, ahogy a jó öreg Frank Zane ajánlja, és kész is. Az edzés előtti/utáni gyors-segély. Világbajnok MHP-minőség, ráadásul a builderen nem kell aggódnod, hogy nem-e valami vacak van No1-nek dobozolva és horror áron eladva a beltartalomhoz képest. Hogy a 12 órázás működne, azt nem hiszem, de ha másnem, a placebo miatt jobban hasznosultnak érzem, soha nem is kell 5 grammnál több. Így meg már nem sokkal drágább a tucat termékeknél. :)