Glutanator Tablets (180 tab.)

 / 5.0 1 vélemény
BioTech USA Glutanator Tablets 180 tab.
Ár: 3 980 Ft
Egységár: 22,11 Ft/tab.
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

GLUTANATOR TABLETS

A GLUTAMIN 6 FORMÁJA TABLETTÁBAN, HANGSÚLYOZOTTAN GLUTAMIN-PEPTIDEKKEL.

1 ADAGBAN:

  • 3500 mg glutamin-peptid
  • 1500 mg glutamin mátrix

A Glutanator tabletták segítenek feltölteni a szervezetedet az L-glutamin hat formájával edzés alatt és után. Egyedi formulája 3500 mg glutamin-peptiddel és 1500 mg ötkomponensű glutamin mátrixszal készült, amelyek molekulatömege nagyobb az eredeti Glutanatorban alkalmazottnál. A Glutanator Tablets az összes többi BioTech USA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan kiválasztott tápanyagokat tartalmaz.

Felhasználási javaslat:

Egy adag edzés előtt és egy edzés után.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2017-01-03
Szia! Most vettem egyet és megmondom őszintén kicsit megbántam. Edzés előtt és után 5-5 tablettát kell bevenni és ez az adag tartalmaz 10 grammot. Megérte ennyiért megvenni vagy kevés 10 gramm? Választ előre is köszönöm!

válasz
2018-02-05
Szia!

Ez szerintem inkább arra lenne alkalmasabb, hogy napközben bekapkodj pár tabit belőle, amikor mondjuk nem tudsz egy ideig kajálni: tűzoltásnak jó, de a glutamin bevitelét nem ezzel oldanám meg, arra ott van a sima Glutanator!

Vevővélemények

2017-03-10
Én olyan esetben használom, mikor nem tudok enni. Pl edzés előtt, ha régem ettem már, de nem lenne időm várni evés után. Illetve kiegészítésnek, ha úgy gondolom nem volt becsületes az adott étkezés. Alvás előtt is jól jön, ha már mostál fogat és nem akarsz mégegyszer :)