Glutanator (500 gr.)

 / 5.0 11 vélemény
BioTech USA Glutanator 500 gr.
Ár: 7 115 Ft
Egységár: 14,23 Ft/gr.
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Glutanator

5 FÉLE GLUTAMIN FAJTÁT TARTALMAZÓ, FRISSÍTŐ ÍZŰ KÉSZÍTMÉNY, POR FORMÁBAN.

1 ADAGBAN:

TÖLTSD FEL MAGAD ÉS FRISSÜLJ FEL!

Lépj egy szinttel feljebb az edzéseid során! Minden edzésnél tuningold fel italodat Glutanator-ral és merülj el a frissítő citrom ízben! Végeztél? Jutalmazd meg magad még egy glutanatoros itallal! A glutamin 5-féle formájából létrehozott Glutanator adagonként 10 000 mg glutamint biztosít. A Glutanator az összes többi BioTech USA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan kiválasztott alapanyag.

Felhasználási javaslat:

Keverj bele az italodba 1 mérőkanál Glutanator-t minden edzésnél és közvetlenül edzés után.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2016-04-29
Hali:

Rendben van ez az összeállítás?: Reggel (5óra)egy wpp+5g bcaa+5g glutanator
Edzés előtt fél óráva(fél 7) 5g Hmb , edzés közben 10g bcaa,edzés után másfél adag wpp+5g Hmb+5g glutanator+20g carbonox , az edzéssel kb fél 8 kor végzek,és este elalvás előtt (ami kb 10 óra): 5g glutamin+5g bcaa
ez így rendben van?

válasz
2016-05-02
Szia. Igen, és ezt a betyáros mennyiségű HMB-t nagyon érezni fogod így :)

Vevővélemények

Hűha...!:)
2015-07-26
Vettem egy tasakos kiszerelést kipóbálás céljából... hátttt... mit ne mondjak ez aztán valami. :D Egyszerűen nem tudtam eléggé elfáradni, és alig tudtam befejezni az edzést.:) Na... csak még ezt megcsinálom.. és még ezt,... és mostmár tényleg csak ezt és végezek. :DD Még jó, hogy a gyerkőc felébredt, mert nyomtam volna még tovább.:) Egy szónak is száz a vége, brutál jó, az edzést durván megnyomja, és másnap sem döltem ki az izomláz kinzó fájdalmától, mint egyébként néha. Szóval a húzós ár ellenére elkezdek spórolni, valahogy kibekkelem, mert ez tuti jó cumó. Remélem segíteni tudtam a tapasztalataimmal.:)