L-Glutamin (250 gr.)

 
Best Body Nutrition L-Glutamin 250 gr.
Ár: 3 355 Ft
Egységár: 13,42 Ft/gr.
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

L-Glutamine

A Best Body - L-Glutamin Pulver, aminosav készítmény, mely igen szigorú minőségi követelményeknek felel meg, így biztos lehetsz benne, hogy minőségi terméket vásárolsz.

A Best Body - L-Glutamin Pulver rendkívül hasznos segítőtárs az izomépítésben. Az L-glutamin az izmok 61% -át alkotja ezért elengedhetetlenül fontos aminosav az izomzat számára.

A glutamin, amely minden amino "anyjának" tekinthető, joggal lett a legnépszerűbb aminosav a közelmúltban. A glutamint számos aminosavból előtudja állítani szervezetünk (glutaminsavból, valinból és izoleucinból), azonban betegségek folytán, valamint stresszhelyzetekben (az edzés is ilyen stressz helyzet) izomzatunk annyi glutamint igényel, amit testünk már nem tud önállóan előállítani, ezért külső bevitel szükséges.

A folyamatos glutamin kiegészítés megakadályozhatja az izomkárosodást, azaz hatékony izomleépülést csökkentő hatást idéz elő. További előny, hogy a glutamin egyike azon kevés aminosavaknak, amelyek jelentősen emelik a test természetes növekedési hormon (GH) szintjét. Már két gramm glutamin is akár négyszeresére növelheti a természetesen termelődő növekedési hormon szintet.

L-Glutamin Pulver pozitív tulajdonságai:

  • Elősegíti az izomépítést
  • Antikatabolikus, azaz izomleépülést megakadályozó hatás
  • 250g 100% tisztaságú L-glutamin por.
  • Emelkedett természetes növekedési hormon (GH) szint.

Adagolás:

Fogyasszon testsúlyának megfelelően 3×5 g L-Glutamin port vizzel naponta.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények