Korean Red Ginseng Root (90 kap.)

 / 3.8 6 vélemény
Swanson Korean Red Ginseng Root 90 kap.
Ár: 3 270 Ft
Egységár: 36,33 Ft/kap.
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

Swanson Korean Red Ginseng Root
Koreai Ginzeng

A ginzeng a Koreai-félsziget északi, és Kína északkeleti részének (Mandzsúria) magashegyi vidékeiről származik, de néhol vadon is előfordul. A ginzenget Kelet-Ázsia egyes területein nagy tiszteletben tartják, értékes ajándéknak számít. Olyan természetes anyagokat tartalmaz, amelyek normalizálják a szervezet működését, erősítik a testi és lelki ellenálló képességet.

Használata hozzájárul a megfelelő fizikai és szellemi erőnlét fenntartásához.

OÉTI bejegyzési szám: 5951/2009

Napi ajánlott mennyiség: 1 kapszula

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2016-01-20
Üdv! A tanulásban való segítség miatt kérdeznék. Hamarosan nekiállnék az érettséginek, utána pedig vár rám a főiskola vagy az egyetem. Valami olyan plusz segítség érdekelne ami segítene az agyamból a lehető legtöbbet kihozni. Tudnátok olyan táplálékkiegészítőt vagy kombót ajánlani ami a maxot kihozná az agyamból vagy ha úgy tetszik a szellemi képességeimből? Olyan kellene amit MAGAS VÉRNYOMÁS MELLETT is lehet szedni.

válasz
2018-02-05
Szia!

Magas vérnyomással a ginzeng jó ötlet lesz, ezt megfejelheted mondjul ALC-vel vagy Tyrosine-nal, vagy akár mind a kettővel egyszerre.

Vevővélemények

Tiszta energia
2015-05-10
Napi 1, és lesz lendületed amire akarod. Kiegészítőként tökéletes, és hasznos!