Mega Ginseng (100 kap.)

 / 4.6 47 vélemény
Scitec Nutrition Mega Ginseng 100 kap.
Ár: 3 980 Ft
4 190 Ft
Megtakarítás:210 Ft 5%
Egységár: 39,80 Ft/kap.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

Mega Ginseng

A mentális frisseség elixírje

A ginzenget a keleti kultúrákban évezredek óta használják amolyan jolly joker jelleggel: a mentális koncentráció és frissesség fokozására, az immunrendszer megtámogatására és a fáradtság csökkentésére, de még akár a szexuális energia növelésére is mind mind megállja a helyét.

"Ezzel váltottam ki a reggeli kávét, délig-egyig teljesen jó, utána kívánkozna a következő, mert álmosodok, de eddig még nem próbáltam többet szedni. A fiamnak (16 éves) és a férjemnek is adom reggelente, hamarabb ébrednek a megszokottnál. A fiam a délutáni edzésen is pörög rendesen."

Sportolók körében emellett nem elhanyagolandó szempont az sem, hogy segítségével anélkül javíthatjuk vele a mentális kondíciónkat, hogy szétpörgessük magunkat különféle stimulánsokkal, például koffeinnel. Nem, a ginzeng gyengéden bánik az emberrel, nem fog úgy feldobni, hogy majd nem győznek lekaparni a plafonról. Éppen ezért munkához, tanuláshoz vagy bármilyen szellemi igénybevételhez érdemes megfontolni a használatát, hiszen csak profitálhatunk belőle.

A Mega Ginseng szedése

A ginzeng használata nem egy őrületes hadititok: ha az egészségmegőrző hatására pályázol, akkor étkezésekhez érdemes időzítened az adagokat, ami adagonként egy kapszulának felel meg. Ha viszont a mentális stimuláció a fontosabb, akkor az igénybevétel előtt fél órával használandó szintén egy kapszulás adaggal számolva.

A gyártó hivatalos leírása

MEGA GINSENG

Koreai ginszeng kivonat

A Koreai Ginszeng természetes módon tartalmaz olyan hasznos hatóanyagokat, mint a ginzenozidek és a flavonoidok, amelyek bioaktív tényezők. A Koreai Ginszenget tradicionálisan a szellemi és fizikai teljesítmény növeléséhez használták.

Az Év Növénykivonat Készítménye: Scitec Essentials Ginseng

Használati utasítás

Naponta 1 Mega Ginzeng kapszula bevétele ajánlott étkezés közben, bő folyadékkal. Mindennapi használata legfeljebb 6 hétig javasolt, majd 2 hét szünetet követően szedése folytatható.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2017-04-03
Szia,

Ezt a terrméket hasznos lehet szedni diét alatt?


válasz
2017-04-03
Szia!

Nincs hatással a diétára. Energiaitalt ki tudsz vele váltani, de ennyi.

Vevővélemények

Tanulásnál segít
2015-03-08
Én ezt a terméket használtam Ginko Bilobával és Tyrosinnal vizsgaidőszak alatt. Csodát nyílván nem kell várni tőle, nem fogja megtanulni helyetted az anyagot, viszont fokozza a koncentrációt és az aktivitást az említett anyagok kombinációjával.
Brutális kombó
2015-05-07
Tyrosine + Ginko + Ginseng és némi glutamin (sokat segít agyi szinten is, ahogy olvasgattam) és friss és üde vagyok, könnyebben koncentrálok és sokkal energikusabb vagyok, olyan értelemben, hogy eddig mindig az "agyam" fárasztotta le a testem, most pedig motivált vagyok mindenre :)
Nagyon jól a felszínen tart...
2015-05-23
Két kávét iszok naponta, de mióta napi egy szem lemegy ebből a ginsengből, sokkal jobban pörgök. Főleg munkában veszem észre, jelezte is már több kollégám, hogy "milyen pörgős vagy ma"... Nap végére kellemesen fáradok ki, nem úgy, mint akit agyonvertek. Bátran próbálja ki mindenki!
Nagyon jó!
2015-06-13
Remekül hat, tanulásnál meglepően sokat segített, edzéseken pedig mentálisan egy kicsit kijjebb tolja a határokat. Tehát agyban "jobban ott tudok lenni", segít a koncentrációban. Nekem nagyon bevált, fogok még rendelni!
tanuláshoz
2015-06-23
többféle ginzenget kipróbáltam már kezdve az ampullástól a teákon át a kapszulásokig, mégis talán ez az, ami a legpraktikusabb és könnyen adagolható. Első körben minden ok nélkül kipróbáltam, mert kíváncsi voltam a hatására, amik: fogékonyabb lett az agyam még a késő esti órákban is, így tanuláshoz is ideális megoldás. Ezenkívül általánosságban is jobban éreztem magam tőle.
jóóóóóóóó
2015-08-05
Szerintem nagyon spéci cucc, edzés napokon reggel egy edzés előtt egy órával a másik és sokkal jobb a koncentráció készségem, jobban meglátom e lehetőségeket, kevesebb ütést, rúgást kapok be. Még az edzőm is észrevette.