Ginseng Vita Complex (30 kap.)

 / 4.6 20 vélemény
Olimp Sport Nutrition Ginseng Vita Complex 30 kap.
Ár: 1 790 Ft
Egységár: 59,67 Ft/kap.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

Ginseng Vita Complex

Ha nem akarod magad folyton koffeinnel tömni - akár érzékenység, akár más ok miatt - akkor itt az ideje más, nem stimuláns hatású energizálót keresni. Nos, itt megállhatsz - a Ginseng Vita Complex szép dózisban tartalmaz ginseng-et, amit már szó szerint évezredek óta használnak a mentális és fizikai frissesség megőrzésére.

"Nemrég vásároltam, de már egy hét használat után már kialakult a vélemény a termékről. Sokkal jobb mint bármelyik teljesítményfokozó "termék". Nem stimulál, fitten tart egész nap (1 szem). Multivitamin és C vitaminnal együtt jobban használ. Leszoktam a kávéról, meg a koffeinről, de ez hozza ugyanazt a pörgés, csak picit másképp. Hosszabb távú, ráadásul nem jelentkezik a felszívódás után a "lökés" ami majd elszáll, mint a kávénál. Nap végén az ember nem fáradt annyira, szerintem összességében jó termék, érdemes kipróbálni. Én biztosan veszek még. Napi két nyelvet használok, meg vizsgaidőszakban is tökéletes választás ha sok mindent kell "letenni az asztalra". Én ajánlom mindenkinek, főleg aki nem tolerálja a koffeint nagy mértékben és hosszabb távon akar kirobbanó energiát."

Ha tehát a szellemi és/vagy fizikai erődet szeretnéd egy picit stimulánsmentesen feltornászni, akkor a ginseng mindenképpen legyen része a tápkieg repertoárodnak! A Ginseng Vita Complex emellett tartalmaz egy alap vitamin mennyiséget, ami a mindennapok forgatagában amúgy is mindenképpen szükséges számodra.

A Ginseng Vita Complex szedése

Szedj belőle szükség szerint napi 1-2 kapszulát, folyadékkal. Tanulás vagy más szellemi tevékenység előtt fél órával beszedve érezni fogod a különbséget, de ha rendszeresen szeded akkor reggel ébredés után használd.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2017-06-28
Sziasztok! A lehető legerősebb ginseng készítményt szeretném vásárolni. Ez erősebb mint a Scitec Mega Ginseng?


válasz
2018-02-05
Szia!

Ha csak a ginseng érdekel és a vitaminok nem akkor mindenképpen a Mega Ginseng az erősebb szerintem.

Vevővélemények

Nagyszerűen hat
2016-02-22
Nemrég vásároltam, de már egy hét használat után már kialakult a vélemény a termékről. Sokkal jobb mint bármelyik teljesítményfokozó "termék". Nem stimulál, fitten tart egész nap (1 szem). Multivitamin és C vitaminnal együtt jobban használ. Leszoktam a kávéról, meg a koffeinről, de ez hozza ugyanazt a pörgés, csak picit másképp. Hosszabb távú, ráadásul nem jelentkezik a felszívódás után a "lökés" ami majd elszáll, mint a kávénál. Nap végén az ember nem fáradt annyira, szerintem összességében jó termék, érdemes kipróbálni. Én biztosan veszek még. Napi két nyelvet használok, meg vizsgaidőszakban is tökéletes választás ha sok mindent kell "letenni az asztalra". Én ajánlom mindenkinek, főleg aki nem tolerálja a koffeint nagy mértékben és hosszabb távon akar kirobbanó energiát.
Legjobb
2016-05-04
Folyamatosan szedem, ezért a hajnali ébredés után veszem be 3.45-kor. Egész délelőtt érzem folyamatos jótékony hatását, el sem tudnám képzelni a hajnali kelést Ginseng Vita Complex nélkül. További előnye az alacsony ár és a ginseng mellett megtalálható vitaminok.